Home Zanimljivosti ODMAH POGAZIO ĆERKINE REČI: Stanislav Krofak izgubio moralni kompas – Zaboravio na...

ODMAH POGAZIO ĆERKINE REČI: Stanislav Krofak izgubio moralni kompas – Zaboravio na sve u prisustvu Maje Marinković…

371
0
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,

Zaboravio na sve u prisustvu Maje Marinković…

Poruka koju je dobio od svoje naslednice “daleko se čula”, međutim izgleda da on ne brine previše za to šta će reći njegovi najmiliji.

On je u toku nove žurke bio nikad prisniji sa Marinkovićevom.

Maja Marinković i Stanislav Krofak razgovarali su u toku žurke o njihovom ljubavnom odnosu.

Naime, Maja je rešila da se povuče, ali joj Stanislav to ne dozvoljava.

Otkako su uplovili u vezu, Stanislav se konstantno igra sa Majinom kosom, a mnogi kometartišu da je to upravo znak da on ne može bez Maje, a da li je to isina, ostaje nam da ispraimo.

Čestitka njegove ćerke, podigla je veliku prašinu jer mu je zamerila zbog odnosa sa Majom Marinković, dok za Mionu Jovanović nije imala ružnih reči.

– Pre svega, srećan Vaskrs svima koji slave. Tata, ne znam kako da započnem ovo. Na početku je tvoje učešće bilo savršeno. Ti jesi sčobodan, ali nisi sam, jer imaš mene, svoju ćerku. Mislim da treba da paziš kako se ponašaš. Moraš to da znaš. Ne treba da se ponašaš onako kako može da napkodi meni. Za Mionu nemamo ružne reči. Ona je rekla sve kako jeste, to si i ti sam potvrdio. Ako tvoja sadašnja devojak ne poštuje tvoju ćerku, to je tebi normalno?! Ne poštuje me, jer govori loše o mojoj mami. Nije kasno da se vratiš na pravi put. Molim te, misli na mene – glasilo je u pismu Stanislavove ćerke.

– To je njegova porodica. Ja nemam ništa loše da kažem za njegovu ženu. Mene samo ne zanima ko šta ima da kaže. On mene poštuje, poštujem ja njega. Ja sam sa njim, meni je važno njegovo mišljenje i to je to – rekla je Maja.