Home Zanimljivosti TEŠKE REČI NA RAČUN BIVŠE SUPRUGE I ĆERKE STANISLAVA KROFA: “Mora da...

TEŠKE REČI NA RAČUN BIVŠE SUPRUGE I ĆERKE STANISLAVA KROFA: “Mora da sluša mamu šta joj kaže…”

2598
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

“Mora da sluša mamu šta joj kaže…”

Turbulencije kroz koje prolaze Maja i Krofak sve više i više ih udaljavaju, te je neizvesno da li će uspeti da nastave svoju vezu do kraja rijalitija.

Stanislav Krofak Pantera je, zbog čestitke ćerke, odlučio da totalno stopira intimne odnose sa devojkom Majom Marinković.

Maja je to teško prihvatila i priznala da nije sigurna hoće li moći da izgura do kraja rijalitija.

Njen otac, Taki Marinković, oglasio se za domaće medije, pa stao uz svoju ćerku i postavio na svoje mesto Stanislavovu bivšu suprugu, ali i Vanesu (ćerku), koje su otvoreno priznale da ne podržavaju Majine postupke i da je porodica Krofak nikada neće prihvatiti.

Taki je rekao sledeće:

– Maju to ne zanima. Šta mačku briga šta miševi rade? Rekao je tatica ovim malima što laju tamo da gase instagram. Rekao je tata dosta lajanja, ‘ajde kuce u kućicu. Dosta je bilo, dosta su bili bitni, mesec dana i ćao doviđenja. Ona živi sa majkom, naravno da mora da sluša mamu šta joj kaže. Oni su meni nebitni, ne komentarišem nebitne ljude i Majine fanove – otkrio je Taki.

Zatim je nastavio dalje:

– Što se tiče Stanislava, ne sviđa mi se baš što ne brani Maju. Svi udaraju na Maju jer je ona najjača karika. Što se tiče njegove odluke, u pravu je, ćerka mu ide u srednju školu. Malo je degutantno. Maja je veće muško od njega, hrabrija i sve. Ona nije trebala ni da uđe u vezu sa njim, ona ne treba nebitnima da daje cenu. Ko je on? Nego šta je nego nebitan – istakao je Taki za Pink.rs.

Maja je izrazila želju da raskine sa Stanislavom, ali on nije želeo ni da čuje za to.

Taki smatra da je Krofak ne štiti dovoljno i da ne zaslužuje njenu ljubav.