Home Zanimljivosti VELIKO PRIZNANJE MILJANE KULIĆ: Voli ga – Otkrila da zbog Zole razmišlja...

VELIKO PRIZNANJE MILJANE KULIĆ: Voli ga – Otkrila da zbog Zole razmišlja o najgorem scenariju… (VIDEO)

383
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Otkrila da zbog Zole razmišlja o najgorem scenariju…

Učesnica “Elite” se potpuno slomila i priznala čega se najviše plaši.

Miljana Kulić je odlučila da poseti Rajski vrt i porazgovara sa Drtvetom mudrosti, a kako je zatražila alkohol, navodno, za svog prijatelja Uroša, morala je Drvetu da oda neku tajnu.

Priznala je da se plaši izlaska iz “Elite” i eventualnog susreta sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, koji je samoinicijativno napustio rijalitija, a Kulićeva smatra da će je ponovo kontaktirati, ne bi li sebi obezbedio mesto u narednoj sezoni.

– Plašim se izlaska i da koristim stari broj. Plašim se da me ne pozove Zola i da ne pokleknem ali očekujem da će se to desiti jer mu treba karta za ulazak u rijaliti, a ja pošto ga volim bolesno možda pokleknem, tako da ću da pokidam karticu jer tu nema ni ljubavi ni ničega jer tu nema ni lj od ljubavi i mislim da me nikada nije voleo, samo na početku sam mu bila atrakcija – počela je Miljana.

– Kad imaš svoj stav i arogantan si onda te ljudi mnogo više jure, kao što Miona radi. Danas me je i buđola provocirao za starateljstvo, tako isto i skraćeni, eto napravila sam ti retrospektivu svega – dodala je ona.

– Koliko puta sam čuo sve ovo od tebe – reklo je Drvo.

– Ne znam šta planiraš da uradim, ja sam ti rekla nove stvari, prvi put si ovo sve čuo od mene, ja hoću sve ovo za druga da obezbedim., Evo, mogu nešto za ukućane… Slađa bi bila u vezi i sa Anđelom i sa Stanislavom, to nisi znao do sada. Treba mi alkohol za Uroša, ja ću samo pola limenke, jer pijem antibiotike – objašnjava Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: