Home Zanimljivosti NOVI PREOKRET: Miona Jovanović napušta Nenada Aleksića Ša – Spremna na pomirenje...

NOVI PREOKRET: Miona Jovanović napušta Nenada Aleksića Ša – Spremna na pomirenje sa Stanislavom Krofakom…

21924
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Spremna na pomirenje sa Stanislavom Krofakom…

Bivša zadrugarka dala je svoj sud o nekadašnjim cimerima u “Eliti”.

Nakon izlaska iz “Elite” Tamara Glavonjić oglasila se i otkrila kako gleda na odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Iako je bila dobra drugarica sa ovim parom, po svemu sudeći smatra da njihova ljubav nema perspektivu.

– Ša je neko ko se iskreno zaljubio i zavoleo Mionu. Njihov odnos je tekao dobro sve dok se Miona nije krenula da preispituje svoje odluke, a to je bilo evidentno po njenom ponašanju. Ša nije loš čovek, dečko srčan je i nesebičan, ali ne želi prihvatiti činjenice koje ukazuju da njihov odnos nije dobar ni zdrav.

– Pri izlasku videla sam da ga nazivaju psihopatom i bolesnikom, ja se ne slažem sa time, on je samo željan ljubavi i njegove reakcije su izazvane Mioninim ponašanjem i izjavama – rekla je bivša zadrugarka.

Zatim je dodala sledeće:

– Verujem da je Nenad svestan svega, ali pokušava spasiti, ali ne može se pomiriti sa istinom. U suštini mislim da ovaj odnos nema perspektivu , ali kao njihova drugarica ostati ću uz njih pa kakav ishod bio. Što se tiče Mione smatram da joj se Nenad svideo i da se zaljubila, preokret se desio kada je bila poseta roditelja i kada je stavila na vagu oba odnosa.

– Smatram da želi da izađe iz odnosa sa Ša ali je strah osude. Razlog odlaska ne znam, da li je ljubav prema Stanislavu ili nezadovoljstvo vezom sa Ša. Nakon Stanislavovog ulaska Miona je totalno promenila ponašanje, u tom periodu ukućani su primetili da se kaje radi svojih postupaka. Verujem da je došlo do razgovora bilo bi i pomirenja – otkrila je Tamara.