Home Zanimljivosti POČINJENA KRIVIČNA DELA: Porodica Mione Jovanović presavila tabak nakon Nenada Aleksića Ša…

POČINJENA KRIVIČNA DELA: Porodica Mione Jovanović presavila tabak nakon Nenada Aleksića Ša…

23525
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Porodica Mione Jovanović presavila tabak nakon Nenada Aleksića Ša…

Porodica Mione Jovanović nedavno je pevačici u “Zadrugu” poslala pismo povodom, a tom prilikom još jednom su jasno izrazili svoj stav da ne podržavaju vezu Mione i Nenada Aleksića Ša.

Nakon što je Mionina baka u svom pismu navela kako Ša vrši nasilje nad njenom unukom, reper je pretio da će tužiti porodicu Jovanović.

Oni su nakon toga, reklo bi se, dobijali preteće poruke.

Naime, Mionina porodica oglasila se putem Instagrama gde su najavili tužbu protiv onih koji nad njima vrše sajber nasilje.

– Poštovani dobronamerni pratioci, želeli bismo da vam se zahvalimo što podržavate Mionu i svakog dana nam šaljete stotine predivnih poruka podrške. S obzirom na veliki broj poruka nismo u mogućnosti da na sve odgovorimo, ali vam se ovim putem izuzetno zahvaljujemo – napisali su oni.

Zatim su nastavili dalje:

– Nažalost, osim dobronamernih poruka i javnih komentara, imamo prilike da naiđemo i na veliki broj komentara i poruka uvredljivo i neistinitog sadržaja. Ovim putem bismo vas zamolili da povedete računa o javnom komentarisanju drugih i skrenuti pažnju da je digitalno nasilje takođe krivično delo za koje možete odgovarati pred sudom. Veliki pozdrav svima od Mionine podrške i još jednom se zahvaljujemo na komentarima podrške, kao i na konstruktivnim kritikama – završili su oni.

Podsetimo, Mionina majka se nedavno oglasila na društvenoj mreži Instagram gde se ćerki obratila emotivnim rečima.

– Eh, da me sada možeš čuti, kćeri moja draga! Poštuj, voli i ceni najpre sebe u životu. Ni zbog koga i ni zbog čega nemoj trpeti, jer time gubiš sebe, dostojanstvo i najpre zdravlje. Čuvaj porodicu kao zenicu oka, jer samo uz nju ćeš kroz život gledati pravim očima. Posvećeno mojoj i svim kćerkama ovoga sveta – napisala je Mionina majka.