Home Zanimljivosti POTRESNA SCENA U BELOJ KUĆI: Otac joj se direktno obratio – Miona...

POTRESNA SCENA U BELOJ KUĆI: Otac joj se direktno obratio – Miona briznula u plač… (VIDEO)

14839
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Miona briznula u plač…

Ona je priznala da ju je ovo jako pogodilo i da je poslednjih dana jako emotivna.

U “Eliti” se održala još jedna emisija “Pitanja gledalaca”, a Milan Milošević je napravio presedan, pa pročitao Mioni Jovanović emotivno pismo njenog oca, koji je izrazio želju da joj se obrati ovim putem i podseti je da je porodica na prvom mestu i da niko nije vredan onoga kroz šta ona prolazi u rijalitiju zbog turbulentne veze sa Nenadom Aleksićem Ša, zbog kog je ostavila Stanislava Krofaka.

Čim je Milan Milošević izgovorio ove reči, Miona je briznula u plač, a Ša je u trenutku pobesneo i krenuo da divlja:

– Šta imaš reći na ovo što je tvoj otac rekao:”Eh, da me sada možeš čuti, kćeri moja draga. Nemoj trpeti nikoga, jer gubiš sebe, dostojanstvo i zdravlje. Čuvaj porodicu, jer samo ona će ti uvek biti tu. Posvećeno mojoj i svim ćerkama” – pročitao je Milan, a Miona se odmah rasplakala.

– Ne znam, Milane. Ja samo imam da kažem da sam šokirana i to je to. Jako sam emotivna ovih dana, ne znam šta da kažem – kazala je Miona.

– Meni je jako tužno jer mene gledaju kao nekog sporednog lika tu. Nisu za naš odnos. Oni će na svaki način pokušati da nas rastave. Mislim da se ona sada pita, a ne oni. Moram samo da im poručim da ih ja ne razdvajam – kazao je Ša.

– Niko detetu ne može da misli bolje nego roditelj, to je tako. Međutim, svaki roditelj ima mišljenje o vezi svog deteta. Stanite se u položaj njihov, da vi gledate kako vašem detetu nešto ne štima u vezi. Nenadova porodica nije Mionu spomenula – komentarisao je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: