Home Zanimljivosti MIONI PREKIPELO: Iznela istinu o njihovoj vezi – “Imao je odnose sa...

MIONI PREKIPELO: Iznela istinu o njihovoj vezi – “Imao je odnose sa bivšom devojkom…” (VIDEO)

21054
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

“Imao je odnose sa bivšom devojkom…”

Mioni je prekipelo nakon što je čula da je Stanislav iznosio detalje iz njihovog odnosa, pa je odlučila da mu se javno obrati.

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima “Elite” naredni video snimak, na kom su imali priliku da vide razgovor Maje Marinković i Anite Stanojlović o čestitki Stanislavove ćerke, Vanese i kako se Marinkovićeva raspituje da li mogu da imaju odnose, a da se to ne primeti.

– Ja sam rekao da sam preterao i da neću imati uopšte odnose…Nije, ja bih rekao onda da ću imati, ali ne onako, ali se džaba raspituje – rekao je Stanislav.

– Nismo se dogovarali da imamo krišom se*s. Meni dva meseca nisu problem, bila sam devet meseci sama. Nije sam se**ualni odnos problem, već sama čestitka kada je bio njegov Uskrs, rečeno mu je da ne ulazi u ljubavne odnose, što tada nije slušao?! Trulo je da sve ide preko mojih leđa, ne mislim da sam kriva. Ja ću ispoštovati njega zbog ćerkice, ali je zamereno njemu. Koga ja da poštujem?! Ko mene poštuje?! Poštuje me on i ja njega. Večito ide preko moje grbače – rekla je Maja.

– Ti si rekla na garnituri: “Nisam ja kriva što neke legnu kao krave”, a poredili ste vaš i njihov se*s – rekla je Ivana.

– Moguće da smo zajedno komentarisali – smejala se Maja.

– Da li je ovo dogovor tvoj i Stanislavov da se raspituješ ili si ti sama – pitala je Ivana.

– Sama, sama – rekla je Marinkovićeva.

– Nismo se dogovorili, pričali smo o nekim situacijama, ali neću imati milion odsto – rekao je Stanislav.

– Ja sam sada rekao Aniti da mi je jasno da je ovo ženski razgovor, gde se traže saveti. Oni u tom zanosu nisu ni primetili da su prešli te granice, međutim, ovde su neke druge stvari, a suština priče je kakve odnose je on imao sa bivšom devojkom. To su stvari koje su, po meni, ružne – rekao je Mića.

– Kažem da povede računa, on nema pravo, jer sam i ja bila u toj vezi i mogu svašta da pričam. Nek se ugrize za jezik – rekla je Miona.

– Kodeksi i to da se neke stvari ne pričaju, ne priča se. Ja Mioni nijednog sekunda nisam pričao o se**ualnim odnosima sa bivšim devojkama – rekao je Ša.

– Ružno je, ima devojku, on priča kakva sam ja, a mogu i ja da pričam. Mogu svašta da pričam, ali ne kapiram odakle potreba da se o tome priča. Neka radi šta hoće, a ne da komentariše kakva sam ja. Onda sam ja drukara, šta je on?! Kaže on: “Ja sam gospodin”, koji gospodin?! – rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: