Home Zanimljivosti OBASIPA JE PAŽNJOM I POKLONIMA: Anđela Đuričić podelila predivan prizor – Ne...

OBASIPA JE PAŽNJOM I POKLONIMA: Anđela Đuričić podelila predivan prizor – Ne krije oduševljenje…

4466
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Ne krije oduševljenje…

Ona trenutno uživa na primorju i svom rodnom Herceg Novom gde je živela do pre koju godinu.

Rešila je da se povuče iz medija na određeni period, ali je svaki njen korak i dalje propraćen.

Bivša učesnica “Zadruge” Anđela Đuričić je sada u Đenovićima u svojoj porodičnoj kući gde provodi vreme sa roditeljima i bratom. Odlučila je da praznike provede u krugu svojih najmilijiih i odmori se nakon turbulentnog perioda.

Ona se s vremena na vreme oglasi na svom Instagram profilu, a sada je to učinila objavom koja je mnoge zaintrigirala i naterala na razmišljanje.

Đuričićeva je na storiju objavila fotografiju na kojoj je raskošni buket ruža, a označila je i lokaciju “Đenovići”.

Instagram,
Instagram,

Da li je nekadašnja učesnica rijalitija uplovila u novu ljubavnu romansu ostaće enigma.

Podsetimo, Anđela je svojevremeno otkrila da je donela odluku da se povuče iz medija i da ne planira više da se bavi voditeljstvom.

– Došlo je do obostrane komunikacije spontano. Oko Nove godine smo razmenili par poruka. Moje pomirenje nije bilo sada kada sam se ja pojavila na “Pinku”. U periodu otkaza na onoj drugoj televiziji ja sam već bila okej sa ljudima sa “Pinka”, samo je sve isplivalo sada u “Premijeri”. Nikada nije bilo priča o rijalitiju, ni ulasku u “Elitu”, zaista. Stavljam tačku na sve to, ovo je moj poslednji intervju, povlačim se iz medija. Konačno sam našla svoj mir i neću da mi se to kvari. Ne ispunjava me tolika medijska ispraćenost – rekla je ona.