Home Zanimljivosti “PRAVI DŽENTLMEN”: Luna dobila prelepo iznenađenje od Asmina – Gest koji obara...

“PRAVI DŽENTLMEN”: Luna dobila prelepo iznenađenje od Asmina – Gest koji obara s nogu…

13992
0
Asmin Durdzic, Luna Dogani,
Asmin Durdzic, Luna Dogani,

Gest koji obara s nogu…

Ona nije krila da je oduševljena ovim lepim gestom, a odmah za njom oglasio se i Marko.

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Stanija Dobrojević, gostovala je u emisiji kod Lune Đogani. One su se tom prilikom i dodatno ispričale s obzirom na to da njihovo prijateljstvo traje još od samog učešća u rijaliti programu.

Pored gostovanja u emisiji, Marko Miljković objavio je da je pored Stanije, pristiglo izenađenje i za Lunu. Naime reč je o poklonu.

Stanijin izabranik Asmin Durdžić poslao je prelepe ruže, a jednu je namenio i Luni zbog divnog prijateljstva i saradnje koju ima sa Dobrojevićevom.

On se pohvalio na društvenoj mreži Instagram, objavom njihovih prepiski:

– Ej Stanija ćao, moram da ti kažem da mi je Marko zamerio što ti juče nisam rekla da je Asmin kada je poslao cveće tebi, poslao preko te žene i meni jednu ružu, ja sam se zahvalila njoj i zaista ti nisam pomenula to jer pvro, ne vidi nikakav značaj tome, a i nisam želela da pominjem to jer je bio tvoj trenutak. Nadam se da mi ne zameraš, ti poznaješ njega i znaš verovatno zašto je to tako i uradio. Eto čisto da ja budem čista da ti kažem jer se to očekivalo od mene – napisala je Luna.

– Hvala Asmine za ružu. Pravi si džentlmen – napisao je Marko na svom Instagramu.

– Da ne bude da samo Stanija prima ruže – dodao je Miljković.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Đoganijeva je otkrila kako se snalazi u novinarskim vodama s obzirom da je započela svoju emisiju.

– Ja nisam novinar. Ja sam Luna, imam samo svoju emisiju na Jutjubu, ne bih se svrstavala u vašu profesiju. Snimila sam emisiju sa Stanijom, super je bilo, poklopile smo se, uživala sam – rekla je Luna.