Home Zanimljivosti ASMIN NASMEJAN – VENČANJE SA STANIJOM: Otkrio sve informacije – Ona je...

ASMIN NASMEJAN – VENČANJE SA STANIJOM: Otkrio sve informacije – Ona je žena njegovog života… (VIDEO)

15587
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Ona je žena njegovog života…

Njihova ljubav nije naišla na veliko odobravanje ni kod njegove bivše partnerke Aneli Ahmić a ni kod njene porodice.

Uspešni Bosanac ne krije da želi da zasnuje porodicu sa najpoznatijom starletom na našim prostorima.

Asmin Durdžić je bio u emisiji “Showbliz” gde je su ga ugostile Miljana i Nevena Arsić, poznate bliznakinje novinarstva.

Bivši emotivni partner Aneli Ahmić je hrabro odgovarao na provokativna pitanja i sa gledaocima podelio brojne nove detalje njegovog donosa sa Aneli Ahmić i Stanijom Dragojević, ali i druga stavove oko brojnih tema koje se vezuju za njegovo ime.

Asmin je odmah na početku prokomentarisao to što je Stanija oko praznika izjavila da nije spremna za brak, s obzirom da on nagoveštava da uskoro ulazi sa njom u bračnu zajednicu.

Asmin je rekao sledeće:

– Normalno je da Stanija nije spremna posle svega što se desilo. Ona sama treba da odluči kada je pravi momenat za neke stvari da iznese javno. To nije na meni da komenatrišem. Sa moje strane, ja sam spreman. Ne bih se zabavljao da ne mislim ozbiljno sa njom. Ja nju volim i normalno da je gledam kao svoju buduću ženu. Nisam sa njom samo zbog medija. Naravno da želim da je oženim i da sa njom zasnujem proodicu. Čekam kada ona bude bila spremna da kaže javnosti – rekao je kroz osmeh Asmin.

Cela emisija u nastavku: