Home Zanimljivosti DRAGANA MIRKOVIĆ NA SVADBI KOD ZADRUGARA: Zapevala dok su plesali – Iznenađenje...

DRAGANA MIRKOVIĆ NA SVADBI KOD ZADRUGARA: Zapevala dok su plesali – Iznenađenje za sve…

945
0
Dragana Mirković,
Dragana Mirković,

Iznenađenje za sve…

Prvi ples je važan deo obreda venčanja i mnogi mladenci žele da to bude najlepši deo svadbe.

Ipak, ove dve rijalite zvezde mogu biti ponosne jer je i Dragana Mirković podelila preko društvenih mreža njihovu radost.

Bora Santana i Milica Kemez stupili su u bračnu zajednicu još u utorak. Njihovu radost i sreću nije mogla da pokvari ni kiša. Oboje su isijavali sreću.

Kemezova je nosila venčanicu prepunu floralnih motiva, a Santana je bio obučen kao Pepeljugin princ iz Diznijeve crtane adaptacije “Pepeljuge”.

Na njihovom venčanju su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, od pevača i pevačica do likova iz rijalitija.

Mladenci su za svoj prvi ples odbarali pesmu od Ace Lukasa i Dragane Mirković “Sad i zauvek”, a tokom plesa binom se širio beli dim, dok je u pozadini išao vatromet.

Bora Santana, Milica Kemez,
Bora Santana, Milica Kemez,

Kemezova nije mogla da sakrije koliko uživa što ima venčanje iz svojih snova, te je u jednom trenutku i spustila glavu na rame svog princa iz “Bajke” dok su se u pozadini čuli stihovi: “Oči smeju ti se dok me gledaš ti, kakva sreća. Tu si ruke da u ruke staviš mi. Čuvaš leđa i svet, sad i zauvek”.

Njih dvoje su toliko lepo izgledali na snimku da je ceo snimak podelila i sama Dragana Mirković na svom instagram profilu, te se i ona indirektno priključila da čestita mladencima i da im poželi što uspešniji brak.