Home Zanimljivosti HAOS U STUDIJU: Asmin prikazao Aneline kompromitujuće slike uživo u programu –...

HAOS U STUDIJU: Asmin prikazao Aneline kompromitujuće slike uživo u programu – Voditelj se šokirao…

2905
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Voditelj se šokirao…

O njihovom odnosu se čita, gleda i piše otkad je Elita otvorila svoja vrata prošlog septembra. Sada, Asmin je odlučio da prikaže sve, baš sve.

Bivši partner Aneli Ahmić sa kojim ima ćerkicu Noru, Asmin Durdžić, gostovao je u emisiji Pitanja novinara na TV Pink i tom prilikom izneo svoju stranu priče o odnosu sa aktuelnom učesnicom Elite, o kojoj se priča od samog početka rijalitija.

Pored toga što je istakao da je Stanija Dobrojević prava žena za njega i otkrio da njegova porodica podržava vezu sa starletom, nije propustio priliku da što više ocrni majku svog deteta.

Naime, on je tvrdio da Aneli sve vreme u rijalitiju priča i iznosi laži o njihovom odnosu, a na kraju je rešio da je potpuno ogoli i pokazao uživo u programu njenu kompromitujuću sliku.

– Pošto ona stalno proziva druge žene šta rade i kako se skidaju, evo, ako mogu ja da pokažem u kameru jednu njenu fotografiju, koju je ona slala muškarcima – rekao je Asmin dok je tražio po telefonu Aneline slike, a kada je našao prvo je pokazao novinaru Darku Tanasijeviću.

– Evo kako Aneli širi noge – rekao je Asmin, a Darku je bilo vidno neprijatno što je ugledao takav sadržaj, ali je odreagovao krajnje profesionalno:

– Ne može tako eksplicitna fotografija pred kamere – rekao je voditelj.

– Nema veze, objaviću ja na Instagramu. Neka svi vide kako ona širi noge, a proziva druge – nastavio je Durdžić.

– Ugasiće ti profil, ako to objaviš – upozorio ga je Darko.

– Već su mi jedan ugasili – zaključio je Asmin.

Tanasijević ga je pitao i da li je Aneli njemu slala pomenutu fotku, a on je rekao da njemu nije, već drugim muškarcima, koji su, navodno, njemu prosledili.

Podsećanja radi, Aneli je u emisiji Magazin in potkačila Asminovu devojku Staniju i tvrdila da ona nije njegov tip žene, očito aludirajući na to što se starleta za ličnu promociju skida i objavljuje golišave fotografije na mrežama, dok je ona, kako je tada rekla, uvek bila zakopčana i ponašala se kako je Durdžić navodno voleo.

Ahmićka je tada samouvereno trvdila i da je Durdžić nikada nije i ne može preboleti, što je on prvom prilikom demantovao podsećajući da je Ahmićka ostavljena, a ne on.