Home Zanimljivosti NEOČEKIVANO PRIZNANJE: Veridba Anđela i Teodore je spremna – “Dve i po...

NEOČEKIVANO PRIZNANJE: Veridba Anđela i Teodore je spremna – “Dve i po godine smo napolju u vezi…”

34929
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

“Dve i po godine smo napolju u vezi…”

Iako je mnogo vremena prošlo od njihove romanse, izgleda da je mlada muzička zvezda i dalje bolna tačka lepog Apolona sa Zvezdare.

Tokom nove emisije Gledanje snimaka, u Eliti je došlo je do žustrog obračuna između ljutih rivala Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića u kojoj su izneli detalje koje javnost nije znala iz njegove veze sa Teodorom Džehverović.

“Zadrugu 1” obeležila je veza aktuelnog učesnika “Elite” Anđela Rankovića i popularne pevačice. Međutim, od toga je prošlo skoro 7 godina, a Apolon sa Zvezdare u međuvremenu je pred kamerama promenio dosta partnerki. Trenutno je u vezi sa Anitom Stanojlović koja je još uvek zvanično u braku sa Matorom.

– Ja sam rekla ovde da je on meni pričao da je bila večera i da će biti veren – rekla je Matora.

– Kako joj nije rekla njena mama kad su toliko dobre? – upitao je Ranković.

– Ma nemoj da me vučeš za jezik, on je meni sve detalje pričao. Spremao je večeru, sve mi je pričao i za njenu menadžerku i sve. Ja se sa Teodorom nisam videla nikad da popijem piće – rekla je Matora.

– Rekao si da si došao kući u stan i spremio večeru, da si hteo da joj staviš prsten na ruku. Posle zašto i kako ne znam. Pljuvao mi je menadžerku, pljuvao mi je Gordanu, pljuvao mi je nju, pljuvao mi je sve – rekla je Matora.

– Teodora i ja smo ovde bili deset meseci, napolju jos dve i po godine. Mi nismo vereni – rekao je Anđelo.

– Ti si jedna pi*da koja ne sme da priča o njoj jer je javna ličnost – rekla je Milena.