Home Zanimljivosti POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA IMANJE “FARME”: Direktor pravi novi rijaliti – Stigao...

POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA IMANJE “FARME”: Direktor pravi novi rijaliti – Stigao i Dejan Dragojević…

1167
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Stigao i Dejan Dragojević…

Od septembra Hajp produkcija najavljuje potpuno novi rijaliti format, a pripreme su već počele.

Vlasnik i direktor “Hajp” produkcije Saša Mirković objavio je da je kupio popularno imanje u Lisoviću, gde je nekada bio rijaliti Farma.

Mirković je saopštio da je Lisović kupio za potrebe novog projekta, odnosno, da tu planira da započne novi rijaliti program koji će simbolično nazvati “Imanje”.

On je na svom Instagramu objavio fotografije imanja i napomenuo da će se pre početka rijalitija, koje je planirano za septembar, uraditi kompletna renovacija imanja i svih objekata na njemu.

Na fotografijama vidimo da je imanju zaista potrebno jedno sređivanje, a Mirković je sa sobom poveo i Dejana Dragojevića, nekadašnjeg pobednika Pinkovog rijalitija “Zadruga 5”, a sadašnjeg voditelja Hajpa.

Dejanovo prisustvo na Mirkovićevim fotografijama navelo je publiku da pomisli da će Dragojević možda biti voditelj ovog rijalitija, što njegovi fanovi i priželjkuju.

Da li će Dejan zaista imati ovu ili bilo koju drugu ulogu, ostaje da sačekamo do početka rijalitija “Imanje” pa da vidimo.

Podsetimo, novinari su kontaktirali Anu Ćurčić kako bi saznali da li će možda njoj pripasti uloga voditeljke “Imanja”, međutim, nije mogla mnogo da otkriva:

– Nešto ću raditi, ali šta… Moraćete da sačekate – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!