Home Zanimljivosti STANISLAV KROFAK PRETI MAJI MARINKOVIĆ: Veliki preokret nakon ulaska novih informacija… (VIDEO)

STANISLAV KROFAK PRETI MAJI MARINKOVIĆ: Veliki preokret nakon ulaska novih informacija… (VIDEO)

1282
0
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,

Veliki preokret nakon ulaska novih informacija…

Pojavio se snimak koji jasno pokazuje šta je Krofak saopštio Takijevoj ćerci kada su bile reklame.

U rijalitiju “Elita” došlo je do šokantnog suočavanja Maje Marinković i Stanislava Krofaka, a tokom reklama Marko Đedović i Ivan Marinković su joj prišli i pokušali da je smire.

Maja i Stanislav danima imaju probleme zbog pisma njegove ćerke Vanese, nakon kog je Krofak doneo odluku da totalno stopira odnose sa Majom do kraja rijalitija, kako Vanesi ne bi priređivao neprijatne scene.

Učesnici su imali priliku da odgledaju snimak u kom Uroš Rajačić komentariše Majine poglede upućene njemu, a Marinkovićeva je odmah stavila do znanja da je Uroš ni najmanje ne zanima.

Međutim, Stanislav joj je žestoko zapretio, pa poručio da se neće dobro provesti, ako on primeti da stvarno posmatra Rajačića na kvarno, njemu iza leđa:

– Ma, boli me uvo za Uroša… Da sam video da gledaš, napucao bih te – poručio je Stanislav Maji.

– Pa, ja onda tebe treba da napucam kad gledaš u Mionu? – uzvratila je Marinkovićeva.

– Jao… Ćuti, mala – odbrusio je Krofak.

Mnogi komentarišu da Stanislav sada na sve načine pokušava da se reši Maje i veze sa njom, jer je shvatio da nema podršku porodice, a Majini najbliži pokušavaju da joj otvore oči, kako ne bi bila povređena u ovom odnosu.

Maja i Stanislav su porazgovarali o svom odnosu i tome šta je dozvoljeno u njihovoj vezi, a Krofak je vrlo striktan kada su u pitanju ovakve stvari, odnosno, flertovanje sa drugim muškarcima.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!