Home Zanimljivosti KAKVO PONIŽENJE: Janjuš dobio poklon od Asmina – Specijalna pošiljka raspametila Janjuševića…

KAKVO PONIŽENJE: Janjuš dobio poklon od Asmina – Specijalna pošiljka raspametila Janjuševića…

5994
0
Asmin Durdzic, Marko Janjusevic Janjus,
Asmin Durdzic, Marko Janjusevic Janjus,

Specijalna pošiljka raspametila Janjuševića…

Aneli Ahmić je uspela da spovađa dva muškarac koja nikada u životi nisu pošteno ni popričali uživo. Janjuš ovih dana ne prestaje da pljuje po Anelinom bivšem emotivnom partneru.

Asmin smatra da razlog leži u Janjuševim kompleksima, stoga za njega je pripremio specijalni poklon.

Asmin Durdžić je gostovao na televiziji Pink i time pokrenuo lavuinu što pozitivnih što negativnih komenatara. Tada se prvi put na frenkcvencijama ružičaste televizije čula Asminova strana priča odnosa sa Aneli Ahmić.

Onaj kome je to najviše smetalo što se Asmin pojavio u Šimanovcima bio je Janjuš, bivši košarkaš, koji trenutno boravi u Eliti.

O Janjuševom pljuvanju Asmina obaveštavaju pratioci na društvenim mrežama. Stoga je Asmin imao potrebu da se ogasli i podeli teoriju zašto je Janjuš postao toliko netrpljiv prema njemu.

– Video me je na deset sekundi, obukao haljinu ili bade mantil i kreće da pljuje po meni. Pukao ga je kompleks kada je video kako treba da izgleda muškarac, upiškio se u gaćice – u svom stilu poručio je Asmin i dodao:

– Ako želi da se vidi Janjuš sa mnom, ja sam za, ali bez obezbeđenja. Lako je njemu glumiti mačka, kad zna da ima obezbeđenje unutra – kaže Asmin.

Asmmin je pripremio i poklon za Janjuša:

– Poneću mu poklon, noktaricu, da iseče nokte – poručio je Asmin.