Home Zanimljivosti “NE DAM ALEKSEJA PO CENU ŽIVOTA”: Hitno se oglasila Anitina majka –...

“NE DAM ALEKSEJA PO CENU ŽIVOTA”: Hitno se oglasila Anitina majka – Pokrenuta tužba…

27733
0
Anita Stanojlovic, Angelina Stanojlović,
Anita Stanojlovic, Angelina Stanojlović,

Pokrenuta tužba…

Ona je otkrila sve o sudskom postupku i zašto je do njega došlo.

Majka popularne učesnice Elite, Anite Stanojlović, Angelina Stanojlović, iznela je sve detalje koje se tiču tužbe za starateljstvo koju je podneo Anitin biši muž zbog njenog braka sa Matorom.

Ona je takođe prokomentarisala konstantne svađe Anite i Anđela, kao i da li Matora direktno utiče na to da se njihova veza što pre završi.

– Anita je generalno ljubomorna, mlada je i zbog nekih pogrešnih prethodnih izbora dosta izranjavana i nesigurna. Što se njihovih svađa tiče, verujem i nadam se da će ih prevazići jer smatram da nisu nikakvi ozbiljni problemi, koliko im se više nakupio umor i svađe sa skoro celom kućom koja je protiv njih – rekla je Angelina.

– Pojedinci namerno pričaju neke stvari za stolom kako bi uticali na Anitu i pojačali joj tu nesigurnost, ali mora biti jača od toga i pobediti sebe – rekla je Angelina.

– Istina je da je otac Anitinog deteta Bojan tužio Anitu, zbog Matore jer je strogo bio protiv toga da mu dete raste u zajednici sa dve žene. U zvaničnoj tužbi nije navedena Matora, ali to je bio uzrok tužbe – rekla je Angelina.

– Ja imam apsolutno sve poruke sa Bojanovom majkom sa kojom imam odličnu komunikaciju i koja je jedna predivna žena, sa kojom se dogovaram oko svega vezanog za Alekseja – rekla je Angelina.

– Više puta smo o tome razgovarale i složile smo se da dete ne može odvesti tamo šta god ona da odluči jer nam je bolesno da dete živi u takvoj sredini, čak sam i ja rekla jednom prilikom Aniti da bih svedočila protiv nje i da ne dam Alekseja po cenu života. On je jedan predivan, prepametan dečak i ne bi niko od nas dozvolio da mu se upropasti život tek tako – kaže ona.