Home Zanimljivosti NEVIĐENA BRUKA: Asmin objavio privatne prepiske – Ovo će povrediti i Aneli...

NEVIĐENA BRUKA: Asmin objavio privatne prepiske – Ovo će povrediti i Aneli Ahmić kada vidi…

697
0
Asmin Durdzic, Sita Ahmic,
Asmin Durdzic, Sita Ahmic,

Ovo će povrediti i Aneli Ahmić kada vidi…

Asmin Durdžić je ispunio pretnje nakon nšto je video šta je Anelina sestra rekla za medije. On je printskrinovao prepisku i direktno pokazao šta se dopisivao sa Sitom.

Asmin Durdžić je tokom gostovanja u “Eliti” otkrio da su Sita Ahmić i njena majka Jasmina Jasna Ahmić pokrale štek Aneli Ahmić. Ona se oglasila, te istakla da to nije istina.

– Suludo. Taj čovek povećava od 30.000 smo došli na 100.000, a u životu nije video cifru, nema ništa osim kada prevari nekoga. Videli smo i taj pink “porše” što je kupio i vilu takođe, ljudi moji samo se provaljuje i iz dana u dan dokazuje da je kompleksaš, te sakriva svoju se**ualnu opredeljenost iza maske velikog šmekera, čuli smo u emisiji i da Janjuš nije njegov tip, jer on ima drugačiji tip muškarca očito. Pametnom dosta – rekla je Sita za “Pink.rs”.

Ipak, Asmin se vrlo brzo oglasio na svojim društvenim mrežama:

– To bi značilo da sam ušla u kuću i uzela pare iz šteka. Ne, mama je donela pare – napisala je Sita.

– Da – odgovorio je Asmin.

– I rekla: “Plati”. To je velika razlika. A ja neću reći šta sam platila, da se ne bi to sutra iskoristilo. Protiv mene nije ništa ilegalno, već neka situacija, nebitno sada. A ja nisam ništa – odgovorila je Sita.

– Ma da – dodao je Asmin.

Instagram,
Instagram,

Zatim je objavio prepiske od 12. i 13. maja, gde se vidi da on traži pare nazad:

– Ćao, jesi razmislila? – upitao je Asmin.

– Da, od prvog jula mogu da počnem da vraćam po deo, do prvog novembra ću vratiti sve što imam. Ne mogu reći u koliko rata, ali do tog datuma će biti to zavoreno. Pre ne mogu početi jer posla nema sada nikako, stalno sam u minusu, jer smo izgubili pile, a brodovi tek od jula počinju, oni koji meni daju posao. Sada je baš jadno. A imam jako mnogo plaćanja. Jedino što želim je da novac uplaćujem na račun koji vama odgovara i to je sve – napisala je Sita.

– De vidi da do 15. juna prvu ratu pošalješ, treba mi hitno – napisao je Asmin.

– Ne mogu. Ne želim obećavati šta ne mogu, pa posle frka – odgovorila je Sita tada.

Instagram,
Instagram,