Home Zanimljivosti ZAVETOVALI SE PRED BOGOM: Milica i Bora krunisali brak venčanjem – Evo...

ZAVETOVALI SE PRED BOGOM: Milica i Bora krunisali brak venčanjem – Evo zašto je mlada plakala…

480
0
Bora Santana, Milica Kemez,
Bora Santana, Milica Kemez,

Evo zašto je mlada plakala…

Oni su otvorili dušu i podelili prve utiske nakon svog velikog dana.

Bivši učesnici “Zadruge” Milica Kemez i Bora Santana sklopili su građanski brak i upriličili gala svadbenu feštu o kojoj bruji Balkan, a sada su se na večnu ljubav zavetovati pred Bogom.

Uoči venčanja stali su pred kamere emisije “Premijera Vikend specijal” i najpre sumirali utiske sa prethodnog venčanja:

– Jako nam je lepo, uživamo u svemu ovome, pozitivan stres – rekla je Milica, dok Bora nije krio sreću jer će se venčati baš na dan kada se slavi Sveti Vasilije Ostroški.

– Izabrali smo baš ovaj dan da se venčamo u crkvi gde sam se ja krstio, ispunilo nam se da se venčamo na Svetog Vasilija Ostroškog. Jedva čekam da nas pop venča i da blagoslov od crkve, što je nama najvažnije. Jedva čekamo da obavimo ovaj čin, da našu ljubav krunišemo i pred Bogom – rekao je on.

Bora ne krije da su ga iznervirali pojedini novinski natpisi posle svadbe:

– Ispoštovali su nas svi, ljudi koji nisu došli nisu nam javili da ne dolaze. Sve je super, svi su nas ispoštovali, sve je ispalo kako treba, stvarno je bilo fenomenalno. Tako lep trenutak neko želi da nam upropasti, pa se pisalo svašta, da smo mi nekome tražili nešto… – ispričao je on, dok je Milica presrećna jer je sve bilo, kako kaže, bajkovito.

– Želela sam da izgleda to kao jedna bajka, tako je izgledalo, svi to kažu, tako su nas doživeli svi. Bez crkvenog to nije to, tako da danas ćemo i pred Bogom reći da, ja sam jako srećna zbog toga. Mnogi su zaplakali, naročito nakon što smo ušli uz dve prelepe numere, ali to su bile suze radosnice. Zaplakala sam kada sam videla tetku i sestru, ali sam ih zaustavila na vreme – rekla je ona.

Iako je njihova ljubav imala brojna iskušenja, ipak su opstali:

– Kod nas nema laži, nema prevare. Nismo govorili kako je kod nas cveće i bajka, kada smo se svađali, svađali smo se, imali smo skandale, nismo se folirali, zato nas narod i voli. Nama je lepo i sigurna sam da će tako i ostati – zaključila je Milica.