Home Zanimljivosti ZVEZDAN SLAVNIĆ POSLAO OTVORENO PISMO ANI ĆURČIĆ: “Ja sam opčinjen tobom –...

ZVEZDAN SLAVNIĆ POSLAO OTVORENO PISMO ANI ĆURČIĆ: “Ja sam opčinjen tobom – Koliko te volim samo ti znaš…”

1104
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

“Koliko te volim samo ti znaš…”

Slavnić nije štedeo reči dok je pričao o bivšoj izabranici.

Bivša zadrugar Zvezdan Slavnić na Instagram profilu objavio je otvoreno pismo.

Odmah se na društvenim mrežama pokrenula lavina komentara.

Naime, poznato je da je njegova bivša izabranica Ana Ćurčić tokom boravka u rijalitiju isticala da poseduje pisma koja joj je Slavnić slao dok je boravio u zatvoru.

Čak ih je jednom i Milena Kačavenda pokazala u emisiji Amidži šou.

– Što se tiče pretnji famoznim pismima, imam da kažem samo jedno: ,,Sve što imaš objavi, apsolutno se ne plašim ničega”!

– Pa neka svi vide šta sam pisao i koliku sam želju imao da budem sa tobom, uz tebe i da budem bolji! Da li sam nekada rekao nešto loše za nekog mog jesam, kao i svaki čovek koji kaže nešto u trenutku ljutnje i besa!

– Od večeras i ja pričam sve! Samo znaj da sam ja svoj svet napravio bez tebe, svakim danom sam bolja i bolja verzija sebe i biću još bolji, svoje greške sam javno priznao i ispravio i ispravljam, a ti se zapitaj zašto sam ti i dalje ja sfera interesovanja i ono najvažnije šta ćeš ti da radiš kad se čuje moja strana priče, odnosno istina o tebi ko si zapravo ti! – napisao je Zvezdan Slavnić na Instagramu.

– Jer mi takva trebaš, ja sam opčinjen tobom…. Koliko te volim samo ti znaš… Pozdravi mi Slavku i Moku i Kačavende i svi koji me vole – glasilo je pismo Zvezdana Slavnića, koje je Milena objavila na Instagramu.

Instagram,
Instagram,