Home Zanimljivosti ANITA PSUJE SAMU SEBE: Stanojlovićka sva u strepnji – Javno progovorila o...

ANITA PSUJE SAMU SEBE: Stanojlovićka sva u strepnji – Javno progovorila o vezi sa Anđelom…

381
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Javno progovorila o vezi sa Anđelom…

– Biće da se vadim na to da sam u pms-u, sada sam nikad nervoznija! – rekla je ona.

Učesnica Elite Anita Stanojlović kaže da nije sigurna kako će se ubuduće razvijati njen odnos sa dečkom Anđelom Rankovićem, jer je u poslednje vreme mnogo nervozna i nije joj do veze.

Ona je rekla i da ne zna kako njihove porodice gledaju na sve ovo što se dešavala, tako da joj je to samo još jedna briga.

– Biće da se vadim na to da sam u pms-u, sada sam nikad nervoznija. Očekivala sam pismo porodice i moje Anđelove. Desio se raskid između mene i Anđela zbog Teodore, ali ne bih previše da pričam na tu temu. To da je bio veren ili ne, to meni ne znači ništa. Bilo mi je jako čudno da je tad planirao nešto, a sada ne planira. Trebao je samo to da mi objasni kako stoje stvari i nijednog trenutka ne bi došlo do bilo kakvog haosa. Nemam poverenja u sebe, a kamoli u njega. Imam strah da me ne ostavi, mislim da nisam najbolja za njega, ali isto tako, super se slažemo. Psujem samu sebe ponekad, to sam u poslednje vreme počela da radim, ali lakše mi je da izbacim bes iz sebe – rekla je ona.

Inače, majka Anite Stanojlović, Angelina, oglasila se za domaće medije i prokomentarisala ćerkin boravak u “Eliti”, kao i svađe koje su postale sve češće sa Anđelom Rankovićem, ali i novi sukobi koji su nastali sa još uvek zakonitom suprugom Jovanom Tomić Matorom.

Ona je rekla sledeće:

– Anita je generalno ljubomorna, mlada je i zbog nekih pogrešnih prethodnih izbora dosta izranjavana i nesigurna.

– Što se njihovih svađa tiče, verujem i nadam se da će ih prevazići jer smatram da nisu nikakvi ozbiljni problemi, koliko im se više nakupio umor i svađe sa skoro celom kućom koja je protiv njih.

– Pojedinci namerno pričaju neke stvari za stolom kako bi uticali na Anitu i pojačali joj tu nesigurnost, ali mora biti jača od toga i pobediti sebe.