Home Zanimljivosti TRAŽI SPAS OD NENADA ALEKSIĆA ŠA: Žestoko reagovao – Strahuje da će...

TRAŽI SPAS OD NENADA ALEKSIĆA ŠA: Žestoko reagovao – Strahuje da će ih njena porodica razdvojiti… (VIDEO)

343
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Strahuje da će ih njena porodica razdvojiti…

Reper nije ostao imun na reči Mionine porodice. Nada se da niko neće uticati na nju i da ništa neće narušiti njihovu ljubav.

Darko Tanasijević je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući.

Jedan od njegovih sagovornika je bio Nenad Aleksić Ša, koji je otvorio dušu o svom odnosu sa Mionom Jovanović.

– Ša kakvi ste ti i Miona? – upitao je Darko.

– Super, ušli smo u neku mirnu luku. Ovo nam je jedna od lepših nedelja, iako drugi to ne misle. Miona ima neke burne reakcije, ona nije neko ko ćuti – rekao je Ša.

– Koliko su ti energiju narušila pisma koja su stigla od porodice? – upitao je Darko.

– Mnogo, baš mi je bezveze to i od bake i tate što je stiglo, kao da njoj treba neki spas od mene. Teško mi pada, niti gubi zdravlje, niti dostojanstvo, niti sebe. Ona je jako stabilna devojka, sposobna. Ista od starta i onda je meni krivo – rekao je Ša.

– Kakva je Miona prema tebi? – upitao je Darko.

– Miona je prema meni uvek bila okej, ne možemo mi da budemo stabilni zbog situacije. Sad smo našli taj balans, prihvatio sam sve ono što njoj smeta, kao i ona kod mene. Posle onog slikanja, malo više sam došao sebi – rekao je Ša.

– Znam da te muče neke stvari kada budete izašli iz Elite, da li se pribojavaš da sutra ne budeš krivac što je Miona možda potencijalno narušila odnos sa svojima? – upitao je Darko.

– Ja nikada nisam bio za to da se porodice razdvajaju, i da se opet rodim opet bih pričao isto. Na nju ne može da utiče niko, ona radi po svom. Nju niko ne može da odvoji od roditelja niti će ikada. Ja znam, mi smo u ljubavnom odnosu, mi gledamo da izgladimo sve što nam smeta. Razmišljam kako će po izlasku uticati na nju, brinem stvarno – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: