Home Zanimljivosti LUNA ĐOGANI NE NAPUŠTA STAN OTKAKO JE MARKO PRIVEDEN: Evo sa kim...

LUNA ĐOGANI NE NAPUŠTA STAN OTKAKO JE MARKO PRIVEDEN: Evo sa kim se nalazi u porodičnom domu… (VIDEO)

863
0
Luna Dogani,
Luna Dogani,

Evo sa kim se nalazi u porodičnom domu…

Miljkovićev postupak je iznenadio čitavu javnost.

Marko Miljković proveo je 48 sati u pritvoru, nakon incidenta sa komšijom, nakon čega je sa lisicama na rukama doveden na saslušanje.

U stanu na Bežanijskoj kosi se nalazi Markova supruga Luna Đogani sa ćerkama Mijom i Lanom, a sa njima je u domu i Lunin otac Gagi Đogani.

Gagi se ne odvaja od ćerke i dok ona ne izlazi iz stana, on obavlja sve potrebne nabavke.

Iako je rekao kako je Luna jako ljuta na Marka, Đogani nije želeo da komentariše postupke zeta, niti kako se njegova ćerka oseća.

Da podsetimo, Marko Miljković je nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, gde je bio u pratnji policije i sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević, gde su mu obavljeni pregledi.

Miljković se najpre žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu, kako je opisao, bacali pomije na terasu, zbog čega je rešio da im uzvrati tako što je gađao njihovu terasu jajima. Međutim, komšija je to demantovao i ispričao da su u pitanju bili radovi na zgradi.

Nakon haosa koji je pravio u zgradi, Miljković je testiran i na alkohol i na na**otike, a njegovu suprugu Lunu sve to je veoma potreslo.

Gagi: Luna je ljuta na Marka

– Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune – rekao je Gagi juče.

Detaljnije pogledajte ispod: