Home Zanimljivosti ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U HITNOJ: Stanje alarmantno – “Samo čekam srce da...

ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U HITNOJ: Stanje alarmantno – “Samo čekam srce da mi stane…”

249
0
Angelina Stanojlović, Anita Stanojlovic,
Angelina Stanojlović, Anita Stanojlovic,

“Samo čekam srce da mi stane…”

Majka lepe Stanojlovićeve tvrdi da je celokupna situacija prevršila svaku meru.

Učesnica “Elite”, Jovana Tomić Matora danima unazad iznosi prljav veš o svojoj još uvek zakonitoj supruzi Aniti Stanojlović.

Anitina majka Angelina se oglasila i otkrila da je završila na infuziji zbog Matorinih izjava:

– Ne mogu doći sebi od stresova svakodnevnih, ovo je prevršilo svaku meru. Jutros izlazim iz treće, gledam noćas šta se dešavalo, udara joj Matora na majčinstvo, iznosi laži, slošilo mi se.

– Završim u hitnoj, mene nepravda jako boli i ne volim laži, celi dan nisam spavala koliko me glava bolela, zaspala sat vremena pred posao, budim se, spremam se za posao, zovu me da mi pričaju šta je bilo na debati… – rekla je ona.

Zatim je dodala:

– Matora upliće Anitu u svoje prljave poslove i iznosi nešto što Anita nikada nije spomenula, ide na to da napravi svima nama problem, kažu mi kako se Anita sad plaši za mene, braću, Alekseja…

– Toliko mi se ponovo slošilo, evo tresem se i nisam ni otišla na posao, sad čekam da počnu da zovu, srce mi lupa 300 na sat, meni ovo ne treba u životu. Samo čekam kad će srce da mi stane. Evo sad čekam kod neurologa što me glava boli svakog dana, evo nedelju dana za redom – poručila je Anitina mama, Angelina.