Home Zanimljivosti ASMIN JE ZA SVE BIO U PRAVU: Anelin najnoviji potez napravio haos...

ASMIN JE ZA SVE BIO U PRAVU: Anelin najnoviji potez napravio haos – Pala maska nakon 8 meseci…

3490
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Pala maska nakon 8 meseci…

Aneli Ahmić je ušla kao žrtva u tekuću sezonu rijalitija, ali kako vreme izmiče i približava se finale, ona gubi kontrolu, te je orkenula leđa i muškarcima koji su uvek bili uz nju.

Aneli Ahmić je odlučila da okrene leđa svim svojim najvećim prijateljima u “Eliti”. Prvo je okrenula leđa Lepom Mići, koji je uvek branio Ahmićevu, a sada je i najbrutalnije izvređala Uroša Stanića koji se poslednjih meseci borio za svoju drugaricu kao lav.

Uroš je zbog toga pao u trans i pokušao je da uzvrati svojoj drugarici.

On je u besu progovorio da je Aneli sanjala kako se pomirila sa njenim bivšim emotivnim partnerom Asminom Durdžićem. Tom prilikom se osvrnuo i na okolnosti da ga njena sestra pdoržava jer svi znaju da, navodno, Aneli nema boljeg prijatelja od njega.

– Pozdrav za tvoju sestra koja me podržala, videla je da sam ti bio pravi prijatelj i ti me nazivaš debilom – rekao je Uroš.

– Pa i jesi i glumac jedan – rekla je Aneli.

– Neću odavati druge tajne, sad si me čačnula, pa sam rekao da si sanjala Alibabu – rekao je Uroš.

Mnogi su bili nezadovoljni ovakvim ponašanjem Aneli Ahmić te su je ispod mahom vređali:

– “Aneli odron najveći”, “Volim što Ahmićka svakim danom, sve više i više pokazuje svoje pravo lice, ova samo gleda svoje dupe, nikoga ona ne voli”, “Tako je Urke gazi deponiju”, “Sada vidimo da je Asmin bio sve u pravu” – bili su neki od komentara.