Home Zanimljivosti “NJEGA TREBA DA BUDE SRAMOTA”: Ćerka Stanislava Krofaka kipti od besa –...

“NJEGA TREBA DA BUDE SRAMOTA”: Ćerka Stanislava Krofaka kipti od besa – Udarila na oca…

922
0
Stanislav Krofak,
Stanislav Krofak,

Udarila na oca…

Zadrugar je pogazio reč koju je dao svojoj naslednici. Ona ne krije da je razočarana očevim postupcima u rijalitiju.

Stanislav Krofak i Maja Marinković svojim ljubavnim odnosom obeležili su “Elitu”.

Stanislavova ćerka je zamolila oca da se suzdrži od intimnih odnosa sa Majom, a on joj je obećao da će ispoštovati njenu želju.

Međutim, Maju i Stanislava su ponele strasti, pa su ponovo imali vrelu akciju. Njih dvoje su se zavukli ispod pokrivača i zaboravili su na kamere.

Kada je snimak žestoke akcije osvanuo na internetu, Maja i Stanislav su postali jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Mnogi dele mišljenje da Stanislav nije ispoštovao ćerku i da ju je obrukao.

Ovim povodom se oglasila i Krofakova ćerka koja je bila iznervirana zbog ovog njegovog poteza.

Ona je žustro odgovorila da njega treba da bude sramota zbog ove situacije i nije birala reči kada je njen otac u pitanju:

– Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav a govoriti jedno raditi drugo je foliranje. Ovakve osobe mene ili moje bližnje u usta da uzimaju smešno… Ponosna sam jer su mislili da mi je mama govorila šta da pišem jer to govori samo jedno, a to je da sam pametna i zrela šta očito ljudima bez mozga nije jasno. Nije me sramota, ja sam Vanesa nisam Stanislav, ja stojim ponosno i gledam sebe i predstavljam sebe svojim delima ne njegovim. Njega treba biti sramota, ne mene – naglasila je Vanesa.