Home Zanimljivosti PORODIĆE SE PRED KAMERAMA U ELITI: Trudna ulazi u sledeću sezonu –...

PORODIĆE SE PRED KAMERAMA U ELITI: Trudna ulazi u sledeću sezonu – Potpisala sporazum za snimanje…

1317
0
Milica Velickovic, Borislav Terzic Terza,
Milica Velickovic, Borislav Terzic Terza,

Potpisala sporazum za snimanje…

Ova scena još nije viđena na imanju u Šimanovcima!

Učesnici “Elite”, Lepi Mića i Marko Đedović, obavili su razgovor tokom kog su pomenuti budući roditelji, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, koji bi mogli da uđu u “Elitu” zajedno sa svojom bebom.

Đedović je izneo planove o učešću plavokose takmičarke u novoj sezoni “Elite”. On je otkrio da je predložio Milici ideju da uživo snime njen porođaj u bolnici, uz potpisani sporazum za snimanje.

– Možda ih dete i spasi, ko zna. Možda ih spasi trojki i ostalih trica i budalaština. Možda im je to znak Božiji – kazao je Marko.

– I ja isto to mislim – rekao je Mića.

– Rekao sam ja juče Milici sve. Ona kuka, plače, ne zna kako će i šta će. Ja joj rekoh da se ne sekira ništa, idemo sledeće sezone uživo porođaj, bolnica. Potpišeš sporazum za snimanje. Ona mi kuka da joj ne snimaju ono dole, ja joj rekoh da neće to pobogu, nego da će da snimaju kao ono što muškarci snimaju u sali – nadovezao se Đedović.

– Dobro si joj rekao – odgovorio mu je Pržulj.

– I lepo je ovde, tu joj je dete, živi bolje nego što bi napolju. Kad izađete dete će već imati šest meseci, lepo zaradite i babe već mogu da uskaču . Rekao sam joj da ću predložiti ovu ideju – rekao je Marko.

Podsetimo, Milan Milošević je pred “Pretres nedelje” doneo test za trudnoću u Belu kuću kako bi se saznalo da li će Milica Veličković i Bora Terzić Terza postati roditelji.

Test je pokazao dve crtice što znači daje Milica u drugom stanju. Kada je saznala ovu informaciju, Milicu je uhvatila panika jer nisu zaposleni i nemaju krov nad glavom, ali je odlučila da zadrži dete.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!