Home Zanimljivosti GOSPODE – ŠTA SE DEŠAVA: Šokantan snimak Miljane Kulić kruži internetom –...

GOSPODE – ŠTA SE DEŠAVA: Šokantan snimak Miljane Kulić kruži internetom – Pred svima je to uradila… (VIDEO)

849
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Pred svima je to uradila…

Lutkica iz Niša, kako voli da je zovu, redovno iznenađuje svojim postupcima. Međutim, ovaj video je bacio senku na sve što je do sada od nje viđeno.

Učesnica “Elite” Miljana Kulić nije mogla da čeka da se oslobodi kupatilo, pa je rešila da opere kosu u bazenu usred dvorišta na imanju u Šimanovcima!

Šok scena desila se usred bela dana kada je Miljana uzela šampon i stala pored vode, da bi u sledećem trenutku počela da trlja glavu i da pravi penu.

Njeni cimeri nisu mislili da će zaista da pere kosu, ali je ona već u sledećem trenutku skroz zaronila glavom u vodu i nastavila sa pranjem.

Podsetimo, sukob koji traje između Uroša Stanića i Nenada Aleksića Ša već mesecima unazad je tema o kojoj se priča. Sada je svađa eskalirala, kako je Ša potpuno podivljao i nasrnuo na Stanića, obezbeđenje je hitno reagovalo i odvojilo repera od Stanića, koji je ostao zatečen.

U jednom trenutku, Miljana Kulić je iskoristila priliku dok su učesnici i obezbeđenje razdvajali njih dvojicu, zaletela se sa druge strane i udarila Ša pesnicom u glavu.

Posle udarca koji je zadobio, Nenad je tužio Miljanu, te joj preti zatvorska kazna.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!