Home Zanimljivosti MILICA MITROVIĆ SE HITNO OGLASILA: Potvrdila da uskoro kreće Elita 8 –...

MILICA MITROVIĆ SE HITNO OGLASILA: Potvrdila da uskoro kreće Elita 8 – Otkrila informacije o novom rijalitiju…

725
0
Milica Mitrovic, Zeljko Mitrovic,
Milica Mitrovic, Zeljko Mitrovic,

Otkrila informacije o novom rijalitiju…

Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa televizije Pink i Velika šefica, koja je svojim idejama ispisala nove starnice istorije televizije na ovim prostorima, pozvala je ljude da se prijave za novu sezonu.

Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa televizije Pink, oglasila se na društvenoj mreži Instagram.

Ona je otkrila da počinje konkurs za nove učesnike osme sezone rijalitija “Elita”:

– Zadruga 8 Elita. Prijavite se za novu sezonu najspektakularnijeg rijalitija u regionu. Uz kratku biografiju, obavezno priložite kontakt telefon, fotografije i kratak video – stajalo je u objavi direktorke zabavnog programa Pinka.

Instagram,
Instagram,

Inače, vlasnik Pinka Željko Mitrović nedavno je otkrio da razmišlja da napravi rijaliti u kojem bi učestvovao samo on, a trajao bi 40 dana.

On je napisao sledeće:

– Naime, poneo bih iz Beograda samo 500 funti koji mi služe za put vozom i prvo prenoćište i dva muzička instrumenta.

– Prvh 5 dana bih kao ulični svirač zaradio oko 3.000 od kojih bi za život do kraja rijalitija, odvojio 1.000 funti a ostatak od 2.000 funti bih uložio u jednu super-rikšu koja bi mi u narednih 10 dana, kao rikša vozaču, donela oko 20.000 funti od koji bi za 10.000 funti u East Londonu uložio u kupovinu 5 starih krševa Rolseva (old tajmera) i 10.000 u njihovo šminkanje, farbanje i popravljanje, koje bi trajalo 10 dana, kako bi ih 25-og dana prodao za po 100.000 već poznatom kupcu, sa ovih 500.000 bih kupio apartman u veoma lošem stanju u Fulhamu blizu south Kensingtona za 400.000 funti i 100.000 uložio u sređivanje koje bih sproveo sam i koje bi trajalo oko 15 dana – objasnio je Mitrović nedavno na društvenim mrežama.