Home Zanimljivosti SKUPO ĆE IH KOŠTATI: Crno se piše favoritima Elite – Stiže prva...

SKUPO ĆE IH KOŠTATI: Crno se piše favoritima Elite – Stiže prva privatna tužba člana produkcije…

1079
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Stiže prva privatna tužba člana produkcije…

Da se takmičari Elite međusobno opanjkavaju i blate, nije nepoznata stavka. Međutim, problem nastaje kada u svoje priče uvuku i ljude iz spoljnog sveta.

Majka pevačice Teodore Džehverović, Gordana, poznata je svima i po pojavljivanju u rijalitiju “Zadruga”.

Mama Džehva trenutno je član produkcijskog tima i vodi računa o higijeni u Beloj kući, a Teodora neretko objavljuje snimke i fotografije sa majkom.

Nakon žestokog sukoba koji se odigrao u utorak u Beloj kući, Goca nije ostala nema na optužbe koje su upućene na njen račun i račun njene ćerke, od strane Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, koji inače važe za favorite ove sezone.

Ona je žestoko prokomentarisala aktuelna dešavanja i otkrila da će tužiti Marka Đedovića:

– Sinoć se sve videlo kakav je to bio doček, da li ja treba da razmišljam o Anđelu, Aniti i Matoroj. Posle sedam godina oni spominju Teodoru, pa Teodoru. Meni baš trebaju Anđelo i Đedović za promociju, ja gostujem po emisijama, tridesetAnita Stanojlovic, Andelo Rankovic, novinara sinoć bilo, a meni baš njih dvojica trebaju. Jel imaju oni svoje priče, s kim spavaju? Šta rade? Imaju, pa nek pričaju. Nek prestane više da priča o mojoj Teodori, ona ne želi da čuje za njega. Imao je on i druge devojke, što ne priča o njima? O Sanji, o Nataši? Samo Teodora. Neka prestane, ja znam kome je on pričao i šta sa strane. On i Matora nikakvi prijatelji nisu, jer da jesu, ne bi joj drugi put sa vrata uzimao devojku. Nema veze svadba 30.000e, kakve veze ima. To može da se izbriše, a Teodoru ćemo da spominjemo 7 godina, ma kako da ne – istakla je Goca Džehverović.

Goca Džehverović nije mogla da ostane imuna ni na Marka Đedovića, te je otkrila da će doći i do tužbe:

– Ja nijednog novinara nikada nisam tužila, ali Đedović će biti tužen za svaku reč koju je izrekao – poručila je Goca.