Home Zanimljivosti TRUDNICA PREBLEDELA: Preplašena zbog bezbednosti nerođenog deteta – Uterao joj strah u...

TRUDNICA PREBLEDELA: Preplašena zbog bezbednosti nerođenog deteta – Uterao joj strah u kosti…

1005
0
Milica Velickovic, Milan Milosevic,
Milica Velickovic, Milan Milosevic,

Uterao joj strah u kosti…

Milan Milošević je pre nekoliko dana celoj naciji u emisiji “Pretres nedelje” obelodanio da će Milica Veličković i Borislav Terzić postati roditelji.

Ova šokantna informacija nije ostavila nikoga ravnodušnim. Milica je, iako preplašena, odlučila da dete zadrži, a Terza je u tome podržao.

Za razliku od Terzine porodice, koja ne želi da čuje da će on postati otac, Miličini najbliži, kad su im se slegli svi utisci, poručili su da su ipak srećni zbog njene trudnoće.

Milica i Terza i pored lepih vesti i dalje imaju probleme i sukobe u Beloj kući, a sada je to bio Borin sukob sa Lepim Mićom.

– Boli me ku**c, neka krade – rekla je Milica.

– Nije to poenta, nego ne može da me psuje… Sram ga bilo, odmah je udario na dete, ološ jedan matori – rekao je Terza.

– Svako će ti to sada reći. I Bojana ti je rekla da si dobio na značaju zbog deteta. Neka mi ne pominju dete, neću da pričam o tome, pogotovo sada kada ceo svet zna da sam trudna, ne treba da navučem neke uroke – rekla je Milica.

– On treba da vodi računa, on je mene napao. On me je prvi uvredio, ja sam mu vratio i nisam stao, naravno, ko je on da me vređa?! Da mi je*u ovde majku i oca, a ja da ćutim?! – rekao je Terza.

Inače, drugarica Milice Veličković se oglasila za domaće medije i pružila joj javnu podršku:

– Prvenstveno želim da čestitam Milici i Bori na tome što će postati roditelji. Ovu vest smo svi dočekali nespremni, ali nikada sebi ne bih dozvolila da ne budem srećna ako je i ona srećna. Milica ima dosta prijatelja, a pre svega i majku, koji su se ostvarili u ulozi roditelja bez idealnih uslova, stoga smatram da će se i ona snaći najbolje što može u tome. Njena porodica, prijatelju i kumovi su zasigurno srećni i spremni smo da joj pomognemo u svakom smislu te nema potrebe da se o tome diskutuje. Posebno sam srećna što je Miličin termin za porođaj na moj rođendan, 05.01. Jedva čekamo izađe i da zajedno proslavimo ovu vest. Porodicu druge strane ne bismo preterano komentarisali, sami su sposobni da donesu svoj sud – poručila je drugarica Milice Veličković za Pink.rs.