Home Zanimljivosti EVO KADA STIŽE NA SVET PRVA BEBA U ELITI: Otkriven termin porođaja...

EVO KADA STIŽE NA SVET PRVA BEBA U ELITI: Otkriven termin porođaja – Posebna pošiljka za novopečenu trudnicu… (VIDEO)

473
0
Milica Velickovic,
Milica Velickovic,

Posebna pošiljka za novopečenu trudnicu…

Terza pred kamerama otkrio kada će se Milica poroditi.

Učesnici “Elite” Borislav Terzić Terza i Milica Veličković nedavno su saznali da će postati roditelji, a sada su im stigli pokloni od fanova.

Nakon toga, budući mama i tata legli su na krevet i krenuli da razmenjuju nežnosti, a Terza se obratio bebi.

– Čekaj, da vidimo šta će bebac da kaže. Rekao je: “Ćao, tata”. Rekao je i da me slušaš i da jedeš – govorio je Terza, dok je ljubio Miličin stomak.

– Šta još kaže? – upitala je Milica.

– Da planira 9. januara da nas iznenadi dolaskom. Ja sam molio da i ranije to bude, ali kaže: “Ne, moram da porastem” – dodao je Terzić.

Podsetimo, juče se za “RED TV” oglasila Miličina sestra od tetke Marija, koja je otkrila kako je njihova porodica reagovala na vest.

– Nismo rođene sestre, Milica je jedinica, ja sam joj sestra od tetke. Kako da ti kažem, mi smo bili u šoku s obzirom gde se nalaze i pod kojim okolnostima se to dogodilo, pogotovo što niko od nas najbližih nije bio tu sa njom kada se otkrivalo da je trudna. U tim prvim momentima smo bili u šoku. Nismo mislili ni da nije trudna, ni da jeste. Kada su nam se slegli utisci, to je na kraju krajeva lepa vest, živi su, zdravi su. Naravno da smo srećni, postaće majka, ona nema 17 ili 18 godina da je dete da ne bi mogla da vodi računa o detetu. Mislimo da će ona biti dobra majka, niko to ne osporava, samo što nam je šok što je to u rijalitiju – rekla je Marija, Miličina sestra, a onda je otkrila da li je porodica bila u šoku pozitivno ili pak, negativno:

– Kada su nam se slegli utisci, svi smo bili srećni, to je vest za radovanje, prijatelji, porodica, kolege…Svaka od njenih drugarica je bila presrećna. Milica će dete sigurno zadržati, ona je protivnik abortusa. Mislim da nije razmišljala o abortusu, ali mislim da nije planirala trudnoću, ni ona, ni on nisu bili svesni i razmišljali da do toga može da dođe…Mama je srećna, Milica nažalost nema oca. I jedna i druga baka su presrećne, pošto će postati prabake, one su priželjkivale da se ostvari kao roditelj dok su njih dve žive – istakla je ona.

– Deluju i meni srećno, nije ni Terza mali, ni ona, svesni su da nema prostora za skandalima i svađama, moraju da se fokusiraju jedno na drugo i na Milicu i njenu trudnoću. Mislim da bi bilo lepo da izbegnu sve svađe i skandale, mislim da će da izguraju u normalnim odnosima, da nećemo gledati ništa slično onome što smo gledali pre par meseci. Terza mi deluje srećno, videla sam da je plakao – rekla je ona, a onda je otkrila da li se njena porodica čula sa Terzinom porodicom:

Detaljnije pogledajte u nastavku: