Home Zanimljivosti MARIJA KULIĆ BLJUJE VATRU: Nakon što je Miljana dobila pedalu posle Zolinog...

MARIJA KULIĆ BLJUJE VATRU: Nakon što je Miljana dobila pedalu posle Zolinog povratka u Elitu…

10245
0
Marija Kulic, Miljana Kulic, Lazar Colic,
Marija Kulic, Miljana Kulic, Lazar Colic,

Nakon što je Miljana dobila pedalu posle Zolinog povratka u Elitu…

Veliko iznenađenje za sve takmičare bilo je Zolino povratničko putovanje ka glavnoj nagradi “Elite”. Ipak, za Miljanu Kulić ovo je bio najveći šok.

Nakon neverice usledile su suze, kao i pokušaj da otopli hladno Čolićevo srce, koje je odbilo gostoprimstvo nekadašnje devojke.

Pošto je u “Elitu” ušao jedan od retkih ljudi koji može da poljulja Miljanina osećanja, podrazumeva se da o tome ima mišljenje i stav majka Kulićeve, Marija.

Naime, Marija je bivšem zetu poručila da je bolje da se od starta kloni njene ćerke, jer ona nema nameru da opet prolazi kroz isti haos koji se nekada dešavao:

– Videla sam sve i sve sam ispratila, ali znaju svi moj stav. Nisam ja za to da se oni spapaju, to sam naglašavala i ranije jer nisu dobri jedno za drugo. On živi kako živi, Miljana ima dosta pogrešnih odluka i mislim da je najbolja stvari da budu na distanci. Bolje tako nego da mu ja priđem i objasnim neke stvari – rekla je Marija za medije.

Podsećamo, Zola je odmah nakon razgovora u studiju krenuo ka Beloj kući, gde se konačno suočio sa Miljanom. Ona nije mogla da sakrije da joj nije prijatno, pa je prebledela. On je krenuo redom i sa svima se pozdravio, a Miljana je ustala da ga zagrli.

Pre ulaska, u studiju je govorio o njihovom odnosu i problemima iz Beča:

– Ona kako je krenula završiće u Derventskoj bolnici. To mi je nešto što mi uvek zapara uši, iskreno kad si kući jako se osećaš nemoćno kad neko uzme tvoje ime u usta, osećaš se nervozno i pod tenzijom nekom. Ona je mene nazivala raznim epitetima i to me je zabolelo. Ja još uvek ne znam kakav ću susret imati sa njom. Ja ne bih voleo da bude neki rat ili tenzija, ja ću biti neko ko neće biti inicijator sukoba i ako krene potrudiću se da procente sa njom ne povećavam – rekao je on.