Home Zanimljivosti OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Anđelo Ranković ima naklonost prema oba pola –...

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Anđelo Ranković ima naklonost prema oba pola – “Ja sve smem da kažem…” (VIDEO)

640
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

“Ja sve smem da kažem…”

Svedoci smo da svakim danom ispliva ponešto novo o učesnicima “Elite”. Ipak, ova informacija je nešto čemu se mnogi nisu nadali.

U novoj emisiji “Gledanje snimaka” sa Ivanom Šopić došlo do novog sukoba Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića.

Sve se desilo nakon klipa na kom Matora priča da su Anđelu i Aniti Stanojlović bitni samo pokloni od fanova. Da svađa dobije još jači ton, Matora je tokom rasprave navela i da Anđelo voli isti pol.

– Ja nisam u paranoji sve sam rekla šta mislim. Ja tačno znam za šta me pecka, ja sve smem da kažem o meni, to neko držanje u šaci, sve što ikada budu pomenuli ja ću to da ispričam. Ja sam se odmah setila posle svađe u parku i postoje ljudi za koje mi je pretila, ja smem sve da kažem o sebi. Oni meni dobacuju da ja njih želim da razdvojim, ali poenta priče je pranje. Ako sam toliko bila loša što ste mi pričali neke stvari, ona nema koga nije uvukla ovde, ja makar kažem u svađi sve i svesna sam da imam takvu narav. Ima pravo da postoji netrpeljivost , kao i za Teodoru što je pričala, sve me vreme pecka. Preko nekih stvari se ne prelazi, slažem se da smo tu i on i ja pogrešili. Jel ja sad treba da ustajem da se perem od njih, toliko me smara ta reč pranje, svako treba da odgovara za svoja dela. Ja sam ovde mnoge nepravde doživela, sećam se da si tražio od menadžera da idete u Adam i Evu kao i u Kolumbiju – rekla je Matora.

– Ti si pitala nas da ideš sa nama, ali hvala Bogu da ti je istekao pasoš – rekao je Anđelo.

– Ja više neću da ćutim, najviše elana mi je dala čestitka moje majke, neko ko stoji dostojanstveno i kaže da je sve uradio lažno i onda treba da se pere od mene. Mene je sad briga šta misli narod i ostale gluposti, ja sam sa ovim ljudima živela i vodim samo svoje bitke – rekla je Matora.

– Ona hrani svoju zlobu i mržnju, ona je podla i odvratna. Suštinski je došla do toga da se ispunjava time – rekao je Anđelo.

– On se hrani podrškom fanova i poklonima, ne sećam se da si takav bio na početku – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: