Home Zanimljivosti STIGLA ZVANIČNA POTVRDA: “Od srede više ništa neće biti isto u Eliti…”

STIGLA ZVANIČNA POTVRDA: “Od srede više ništa neće biti isto u Eliti…”

2419
0
Elita,
Elita,

“Od srede više ništa neće biti isto u Eliti…”

Za Majin rođendan stiže čestitka nakon koje će nastati karambol!

Tokom nove emisije “Gledanje snimaka” došlo je do trzavica između Maje Marinković i Stanislava Krofaka.

Naime, u “Eliti” je pušten video klip na kom on izgovara: “moja Miona”. To je poremetilo Maju, koja je reagovala oštro.

Njen otac, Radomir Marinković Taki, izneo je svoje mišljenje o situaciji i zvanično potvrdio da od srede (kada je Majin rođendan) više ništa neće biti isto:

– Vidimo da on polako gubi tlo pod nogama, sluša svog rijaliti tatu, Lepog Miću, a Maja nije nimalo naivna, ona je iskusan rijaliti igrač, čita između redova šta on radi. Postao je čovek bez stava, on je rekao da neće da ima ništa sa Majom, nikakve odnose, pa je to prekršio. Uopšte nije onaj Stanislav koji se pokazao na početku, od reči, vidimo nekog drugog čoveka – rekao je Taki.

Onda se osvrnuo na navode pojedinih učesnika da je Maja iskorišćena kako bi Krofak terao Mioni inat:

– Neminovno je da se Maja njemu dopala, on je gledao godinama i on i Miona, oni su njeni fanovi. Kada je on ušao, pokušao je da povrati, ali je video da od tog posla nema ništa, pa se zaljubio u Maju. Videćete, od srede (Majin rođendan) više ništa neće biti isto – rekao je Marinković.

Podsetimo, Marinkovićeva danima unazad, stiče se utisak među učesnicima, strepi od čestitke svog oca Takija, te je on ovom prilikom otkrio:

– Pa, ne bih mnogo da otkrivam, Maja se malo ugasila, premorena je… Mislim da ću da je probudim sa mojom čestitkom, mnogima neće biti dobro… Trebala je da ostane takva do kraja, ali je ljubav slepa. Od srede više ništa neće biti isto – rekao je Marinković za Pink.rs.