Home Zanimljivosti VELIKO IZNENAĐENJE – TAJNE INFORMACIJE: Dejan i Dalila Dragojević prvi voditeljski par...

VELIKO IZNENAĐENJE – TAJNE INFORMACIJE: Dejan i Dalila Dragojević prvi voditeljski par novog rijalitija…

646
0
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,

Dejan i Dalila Dragojević prvi voditeljski par novog rijalitija…

Hajp produkcija najavljuje svoj prvi rijaliti “Imanje”. Dok kasting za nova lica lagano hvata zalet, najviše se nagađa o voditeljima, pogotovo zato što zatamnjena muška figura neodoljivo podseća na Dejana Dragojevića.

Hajp produkcija je zakoračila u novu avanturu, najavivši dugo čuvanu tajnu, svoj prvi rijaliti program pod nazivom “Imanje”.

Saša Mirković, direktor ove produkcije, izneo je ovu uzbudljivu vest u javnost, a ona je munjevitom brzinom postala glavna tema razgovora.

Kasting za ovaj spektakl već je u punom jeku, a svako ko je ikada sanjao da se nađe pred kamerama, sada ima priliku da ostvari svoje snove.

No, dok se budućnost učesnika tek naslućuje, velika je misterija oko toga ko će biti voditelji ovog nadolazećeg šoua.

Spekulacije su razne, a svako ima svoje mišljenje. Mnogi se pitaju da li će bivši partneri i iskusni rijaliti veterani Dejan i Dalila Dragojević, koji su sada voditelji na Hajp televiziji, preuzeti vođenje ovog programa.

Međutim, kao što su mnogi i primetili, mnogo je verovatnije da će upravo Dejan Dragojević, poznati voditelj, i njegova nova partnerka, Jovana, preuzeti ovu odgovornost.

Njihova sveža energija i harizma obećavaju da će “Imanje” biti nezaboravan doživljaj za gledaoce širom Balkana pa i šire.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Dalilom, kako bi potvrdila ili opovrgla ove navode, ali do objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive. Dok se čekaju zvanične potvrde, uzbuđenje raste, a fanovi već nestrpljivo iščekuju početak ovog novog poglavlja u svetu rijaliti programa i daju svoje pretpostavke.

Kako bi dodatno podstakao razmišljanje, Saša Mirković je ponudio i nagradu za one koji pogode voditeljski par i tom prilikom ponudio 500 evra kao nagradu.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,