Home Zanimljivosti ZOLA IMAO VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAROD: Tek se vratio u rijaliti i...

ZOLA IMAO VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAROD: Tek se vratio u rijaliti i doneo informacije koje menjaju tok rijalitija… (VIDEO)

9997
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Tek se vratio u rijaliti i doneo informacije koje menjaju tok rijalitija…

Lazar Čolić Zola se nakon diskvalifikacije vratio u ružičasti rijaliti. Iako su mnogi strahovali da je ušao da destabilizuje Miljanu, on se obratio gledaocima i tvrdi da nije ušao da bi se svađao. Čak je i pohvalio Miljanu da nikad bolje nije izgledala.

Tokom emisije “Pitanja novinara” došlo je do vrlo interesantne situacije kada je Lazar Čolić Zola otkrio da mu je Miljana nikada lepša i zgodnija. Ona je odmah krenula da ga pravi ljubomornim sa Darjanom.

Fanovi su zabrinuti za Miljanu Kulić jer znaju koliko zna da bude nestabilna u njegovoj blizini. Ipak, Zola se obratio novinarima i gledaocima i obećao da neće da provocira Miksi i da nije došao ovde da se svađa. Koliko će se toga držati, ostaje nam da vidimo.

– Nemam neke utiske, rekao sam joj što se tiče izgleda da nikad nije bolje izgledala. Nemam u planu da se svađam sa bilo kim, ne bih voleo da neko pomisli da sam ušao ovde protiv nekoga to mene ne interesuje uopšte. Neću je prvi nikad napadati – rekao je Zola.

– Vratio se tvoj stari znalac, kako si se osetila kad si ga ugledala? – pitala je Miljana.

– Dobro si rekao da je stari znalac, uopšte ništa nije proradilo u meni, što je bilo davno nekada sa njim više nikada. Mesec i pod dana je do kraja rijalitija uopšte ne fejkujem emocije, što se tiče Darjanovog i mog odnosa ja sam ušla prebrzo u odnos sa njim što ne znači da ne može da se povrati. Ja sam se zaljubila u humor Zolin a sličan humor ima i Darjan, on je za sve moje bivše Alon Delon, sa Buđolom bih sve isto uradila jer imam najlepšeg anđela sa njim. Ništa ne bih ponavljala sa njim – rekla je Miljana.

– Mi smo se 6 godina vukli i jurili. Svesna sam svojih kvaliteta, želim da mi bude lepo. Sada mi je lepo. Sa njim sigurno neću biti, on nije moja interesna sfera – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: