Home Zanimljivosti MAJA I JANJUŠ PONOVO U CENTRU DEŠAVANJA: Sve javno na oči Stanislava...

MAJA I JANJUŠ PONOVO U CENTRU DEŠAVANJA: Sve javno na oči Stanislava Krofaka i Aneli Ahmić…

22956
0
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,

Sve javno na oči Stanislava Krofaka i Aneli Ahmić…

Ljubavni život beogradske starlete može se okarakterisati kao buran, a najveću buru upravo je uneo bivši košarkaš kome se godinama vraćala i opraštala.

Maja Marinković je nakon dolaska Lazara Čolića Zole za crnim stolom tokom “Pitanja novinara” pričala o svojoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa se prisetila vremena kada je njihova veza bila stabilna i puna ljubavi, što je sve iznenadilo.

Naime, Maja je rekla da Janjuš sa Aneli nikad neće da ima iskrenost koju je postigao u odnosu sa njom, kao i da je pitanje kada će jedno drugom baš iz tog razgloga dosaditi:

– Janjuš i ja smo imali turbulentan odnos, to i ptice na grani znaju, ali je poenta priče da on to sa Aneli nikada neće da ima. Mi smo se tukli kad je trebalo, voleli smo se kad je trebalo, a oni glumi da se vole, glume čak i kad se svađaju. Ta veza neće još da traje, pitanje je koliko, mada možda će da se raskantaju čim budu izašli odavde – pričala je starleta.

Zatim se osvrnula na svoj odnos sa sadašnjim partnerom Stanislavom Krofakom koji se samo smeškao dok je slušao šta priča:

– Stanislav i ja imamo odličan odnos jer jedno drugom sve pričamo. Zeznuto je kad u odnosu ne postoji iskrenost. Na tome se sve zasniva, zato obratite pažnju na ono što će se dešavati posle velikog finala. Stanislav i ja ćemo opstati, a oni svi će da se raziđu i svako će svojim putem – rekla je ona.

Podsetimo, popriličan broj trzavica u odnosu Krofaka i starlete unosi činjenica da Stanislavova maloletna ćerka nije oduševljena vezom Maje i njenog tate.

Netrpeljivost je išla do te mere da je njegova mezimica kritikovala Marinkovićevu, a Mionu u pismu je dizala u nebesa, zaboravljajući da je Jovanovićeva načinila javnu prevaru sa Nenadom Aleksićem Ša.

Da stvar poprimi još ozbiljnije razmere, u celokupan haos uključio se i Taki Marinković, Majin otac, koji je zdušno stao na stranu naslednice.