Home Zanimljivosti NIŠ NA NOGAMA: Marija Kulić dala blagoslov za svadbu Miljane i Lazara...

NIŠ NA NOGAMA: Marija Kulić dala blagoslov za svadbu Miljane i Lazara Čolića Zole… (VIDEO)

492
0
Miljana Kulic, Lazar Colic, Marija Kulic, Sinisa Kulic,
Miljana Kulic, Lazar Colic, Marija Kulic, Sinisa Kulic,

Marija Kulić dala blagoslov za svadbu Miljane i Lazara Čolića Zole…

Bivši par je pokazao da emocije između njih i dalje postoje, a sada su dugo pričali na temu ljubavi i veza. Njih dvoje su na kraju legli u isti krevet, a iako još uvek nije došlo do poljupca, sudeći po svemu, oni su na korak do pomirenja.

Lazar Ćolić Zola se vratio u “Elitu” nakon višemesečne diskvalifikacije zbog, kako su ukućani spekulisali, pokušaja da uceni produkciju, što svi smatraju za neoprostivo.

Od momenta svog ulaska, probudio je najtananije emocije u Miljani Kulić, a sada se oglasila za domaće medije i Marija Kulić i izgovorila sasvim neočekivane reči:

– Šta da vam kažem… Mešala sam se Miljani, odnosno, trudila se da je savetujem kako treba, pogrešila sam mnogo oko Skraćenog (Bebice) i sada da vam kažem, kratak je život, neka bude srećna sa onim sa kim bude želela. Šest godina da ga voli, to je prosto neverovatno više… Sa kim god da je, ona voli Zolu. Eto, probali smo i da bude sa nekim drugim ko će da joj posveti pažnju kao Skraćeni, međutim, ona ne može da prevaziđe Zolu. Ako smatra da je to njena sreća, da joj je lepo sa njim, neću više da se mešam, jer na kraju samo mogu da napravim nešto da me grize savest, da krivim sebe… Koliko budu zajedno biće, ako ne budu i to je okej, ali da joj branim da bude sa njim ne pada mi na pamet više. Neka sama vidi, to je neki spoj koji ne znam kako da objasnim… Kada izađe napolje čuje se sa njim, ona njega zove i on nju zove, ne znam šta je to s njima, stvarno ne znam – rekla je ona za Informer, a na pitanje da li ovaj put Miljana ima njen blagoslov za vezu sa Čolićem, odgovorila je:

– Neću da se mešam i ništa da joj kvarim. Krivila me je za Skraćenog, krivila me je za to što nije sa Zolom, sad joj kažem “radi kako ti hoćeš”. Ako je on njena sreća, neka bude sa njim. Sa Bebicom je pokušavala da preboli Zolu. Zavolela je Bebicu, ali samo kao čoveka. Videla je da je bio uz nju, brinuo za nju, ali posle nekog vremena se okrenuo protiv nje. Sad joj je krivo što je uopšte bila sa njim. Čini mi se da sa kim god da bude razmišlja samo o Zoli – izjavila je majka zadrugarke za pomenute medije.

Podržala je i za svadbu sa Zolom

Kulićeva je rekla da bi je podržala čak i u slučaju da želi da se uda za Zolu, ali da bi na venčanje došla isključivo ako bi se održalo van rijalitija:

– Bila sam učesnica rijalitija i mnogi su me pominjali i vređali kako bi ponizili i uvredili Miljanu. Ne bih mogla da izdržim da im od prvog do poslednjeg ne kažem šta mislim, a da se svađam na dan venčanja ne ide. Ali, ako bi se venčali napolju, podržala bih je zato što ga stvarno neizmerno voli. Istog smo mišljenja i Siniša i ja. Ne vredi više, govorili smo joj nemoj Miljana, sama neka vidi, ako ne uspe vratiće se kući. Oni su i zajedno i nisu zajedno, tako joj je zapisano, takva joj je sreća. Ima 30 godina, ne želim da je činim nesrećnom. Zola je harizmatičan, ima i tu neku poganu crtu, ali je nasmejana i vesela sa njim. Vidim da uživa sa njim, a sa drugima ne vidim taj osmeh i sreću na njenom licu – rekla je ona i dodala da joj se mišljenje o Zoli nije promenilo, ali da to ne znači da će im stajati na putu:

– Ona zna moje mišljenje o Zoli i njenoj vezi, to znaju i gledaoci. Ja nisam rekla da je Zola vredan, sposoban, da ne koristi nedozvoljene supstance, mada sam čula sad da ih stvarno i ne koristi više… To su stvari koje nisam podržala, ali ako je on njoj kao takav dobar, ne želim da se mešam – zaključila je Marija za Informer.

Pogledajte prilog: