Home Zanimljivosti PREŽIVEO PAKAO ZBOG MILJANE: “Lupala mi je na vrata u cik zore”...

PREŽIVEO PAKAO ZBOG MILJANE: “Lupala mi je na vrata u cik zore” – “Završiće u bolnici…”

3589
0
Lazar Colic, Miljana Kulic,
Lazar Colic, Miljana Kulic,

“Završiće u bolnici…”

Bivši dečko popularne Nišlijke progovorio o susretu sa Miljanom dok je bio van granica Srbije!

Lazar Čolić Zola ponovo se našao u studiju na imanju u Šimanovcima, te je pred sam ulazak u Belu kuću otkrio do sada nepoznate detalje drame iz Beča.

– Miljana je rekla da ne želi da bude sa tobom, pa joj onda često nedostaješ, kakve ti emocije imaš prema njoj? – pitao je Darko.

– Ona kako je krenula završiće u Derventskoj bolnici. To mi je nešto što mi je uvek zaparalo uši, iskreno kad si kući jako se osećaš nemoćno kad neko uzme tvoje ime u usta, osećaš se nervozno i pod tenzijom nekom – počeo je Zola.

– Ona je mene nazivala raznim epitetima i to me je zabolelo. Ja još uvek ne znam kakav ću susret imati sa njom. Ja ne bih voleo da bude neki rat ili tenzija, ja ću biti neko ko neće biti inicijator sukoba i ako krene potrudiću se da procente sa njom ne povećavam – rekao je Zola.

– Šta se desilo u Beču? – pitala je Ana.

– Bilo je sve divno i krasno i jedno jutro se probudila i rekla da želi da krene drugim putem i da će se zaposliti na jednom mestu i kao ja nju ne interesujem više To mi je bio prvi put da su me i njeni roditelji podržali i eto jedno jutro je odlučila da to više ne želi. Rekla je da će se zaposliti kao konobarica i da ima iskustva, tako da je uzela taksi i ja joj pomogao da ubaci stvari u gepek i onda mi je rekla gotovo – pričao je on.

– Međutim, prođe jedan dan kad oko šest ujutru čujem neko lupa na vrata, imao sam osećaj kao da sanjam i nisam znao šta da radim u tim momentima, ono se nigde više ne rađa nego u Nišu. Želela je da opet uspostavimo kontakt i verovatno je shvatila da joj je bolji život sa mnom bez obzira i što ima iskustva – rekao je Zola.