Home Zanimljivosti “ZNAM STVARI IZ NJENOG ŽIVOTA”: Otkrio nepoznate informacije – Nastao muk u...

“ZNAM STVARI IZ NJENOG ŽIVOTA”: Otkrio nepoznate informacije – Nastao muk u Beloj kući… (VIDEO)

4169
0
Andelo Rankovic, Ivan Marinkovic,
Andelo Rankovic, Ivan Marinkovic,

Nastao muk u Beloj kući…

On je progovorio o pravim licima učesnika, a za vreme njegovog izlaganja zavladao je potpuni muk.

U toku je bila anketa, a učesnici su birali tri najvelikodušnije osobe. Reč je dobila Slađa Bošković.

– Ja ću da nabrojim Elitne dame, to su Jelena Marinković, Teodora Delić i Slađa Bošković – započela je.

– Matora je sinoć otkrila da Žana drži Anitu u šaci, što znači da je htela da uvali Anitu elitnim muškarcima – rekao je Ivan.

– Ivane nemoj da me ubacuješ u priče, jel ti jasno? To što si ti izabrao neke strane to nije moj problem – rekla je Matora.

– Ja ovde nikoga ne držim u šaci, ja Anitu znam van rijalitija, mi se ne poznajemo i ne družimo se. Matora je rekla da Anitu držim u šaci, ja nemam ništa sa tim, niti ću iznositi niti pominjati ljude koji nisu deo rijalitija – rekla je Žana.

– Ja ću navesti Ša, kolike god smo sukobe imali smatram da je jako velikodušan. Naravno i Bojanu – rekla je Anđela.

– Kompleksi su neizlečivi, pokazaću vam gde se nalai taj grafit. Ja ću reći za neke ljude za koje sam video da su prema prijatljima darežljivi, a onda ću osobe koje su neprikosnovene. Terza, Pablo, Gačić i Ša koji su uvek spremni da su se našli uvek svima. Neprikosnovena lista, na prvom mestu naravno svoju devojku Anitu, obzriom da znam mnoge stvari iz njenog privatnog života, drugo mesto Lepi Mića, da nije velikodušan, mnogi ne bi ušli u ovu kuću, pošto nisu poznati, a misle da jesu. Naravno Marko Đedović, neko ko je ovde pretrpeo sve i svašta zbog mnogih,a nalazi se svakome uvek. Osoba koja je napolju veliki humanitarac, nije mala duša zbog toga što nekima rastura mozgove, nego zato što su mnogi lagali, petljali, muljali, a onda pokušavali da se izvlače, nego je samo inteligentniji od svih – rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: