Home Zanimljivosti ZVANIČNO POTVRĐENO: Ovaj voditeljski tandem će voditi novi rijaliti – Javno se...

ZVANIČNO POTVRĐENO: Ovaj voditeljski tandem će voditi novi rijaliti – Javno se oglasio direktor…

9507
0
Elita,
Elita,

Javno se oglasio direktor…

Danima se šuška ko bi mogao da bude misterizni voditeljski par novog rijaltija “Imanje” koji počinje da se emituje na Hajp televiziji od jeseni.

Nakon silnog nagađanja ko će voditi novi rijaliti program “Imanje” sa kojim produkcija televizije Hajp kreće od septembra, kako domaći mediji pišu, voditeljska palica pripala je Nives Celzijus i Dejanu Dragojeviću.

Kako izvor blizak produkciji tvrdi, ideja je bila postaviti jedno iskustno rijaliti lice i jedno potpuno neočekivano kao domaćine rijalitija.

– Iako se od početka znalo da će Dejan Dragojević biti deo rijaliti programa “Imanje”, niko nije mogao ni da pretposatvi da će voditeljka biti Nives Celzijus. Nives je oduvek privlačila veliku pažnju u regionu svojim smelim stavovima i atraktivnim izgledom, pa se Mirkoviću učinila kao idealna za navedeni projekat – započinje priču izvor.

– Kada je dobila ponudu, bila je oduševljena. Osim medijske pažnje koju obožava, na prvu je prihvatila i zbog toga što joj je to izazov kakav se ne odbija. Dejan i ona će biti nesumljivo odličan tandem budući da su komunikativni, isksuni sa ovom vrstom forme i da sličnog karaktera – zaključuje izvor.

Ovu informaciju potvrdio je i vlasnik Hajpa uz isticanje da je odluku da angažuje ovaj voditeljski tandem doneo sa celim svojim timom.

On je rekao sledeće:

– Iza sebe imam odličan tim. To su iskusni ljudi, profesionalnci i naviknut sam da osluškujem njihove ideje. Složili smo se da je Dejan odličan izbor, a Nives je došla kao nešto sasvim neočekivano u javnosti. Verujemo da će se njih dvoje odlično snaći i da će gledaoce profesionalno voditi kroz sve aktulnosti sa imanja u Lisovićima – zaključuje Mirković.