Home Zanimljivosti ASMIN SE DIREKTNO OBRATIO JANJUŠU: Kada sazna za ovo doživeće nervni slom…

ASMIN SE DIREKTNO OBRATIO JANJUŠU: Kada sazna za ovo doživeće nervni slom…

252
0
Marko Janjusevic Janjus, Asmin Durdzic,
Marko Janjusevic Janjus, Asmin Durdzic,

Kada sazna za ovo doživeće nervni slom…

On se odmah obratio Janjušu i dao komentar na njegovu vezu sa Aneli.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš glavna su tema u rijalitiju “Elita”.

Kako često ulaze u sukobe i svađe oni prekidaju svoj odnos, ali se isti tako i brzo pomire i vrate na staro.

Poslednjim pominanjem Anelinog bivšeg, Asmina Durdžića, nastala je velika pometnja usled čega se ovaj par ponovo rastao.

Kako je Asmin jedan od glavnih i konstantnih tema, kako u rijalitiju, tako i među ovim parom, on se sada oglasio i javno obratio Janjušu:

– E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalip bih se od sramote. Još si se i verio konju, buraz izdrži – napisao je Asmin.

Instagram,
Instagram,

– Ja sam hteo da mi porazgovaramo o svemu što se dešava. Ja ne znam da postoji rešenje neko da mi budemo dobro. Ja sam ovde došao kako bi video da li ima perspektivu. Nisu mi se svideli neki odgovori njeni – dodao je Janjuš.

– Ljudi imaju pravo da misle, ja imam da kažem sada i to je to. Danas sam plakala, naleteo mi je takav dan. Umorna sam od svega. Sve se dešava, meni se sada nameće Asmin, ja njega ne volim, kada izađem napolje, ja ću dokazati da ga ne volim. Ja ću dokazati, verujem ja da će on možda i doći da se suoči, ali mislim da će doći da će se suoči, sa druge strae Janjuš kjeg voli – dodala je Aneli.

– Ja sam u nekim raspravama shvatio da ona možda neko laže kao onaj Asmin. Šta je u njihovom odnosu bilo loše, meni neke stvari nisu jasne – dodao je Janjuš.