Home Zanimljivosti RIJALITI RAZVEO JOŠ JEDAN PAR: U Elitu stižu papiri – Njena odluka...

RIJALITI RAZVEO JOŠ JEDAN PAR: U Elitu stižu papiri – Njena odluka je konačna…

884
0
Nikola Lakić,
Nikola Lakić,

Njena odluka je konačna…

Najpopularniji format tokom dosta godina emitovanja spojio je mnoge ljude, ali ih je i razdvojio još više. Izgleda da “Elita” ide koracima “Zadruge”.

U rijalitiju već neko vreme se povremeno odvija debata da li će Nikola Lakić prevariti svoju lepšu polovinu sa Lejdi Di, zbog čega je on svojevremeno priznao da se oseća uznemireno, iako smatra da njegova partnerka nema razloga da sumnja u njegove namere prema plavokosoj cimerki.

On se više puta “prao” od odnosa sa njom, međutim, u nedavnoj emisiji “Pitam za druga”, Coka Lakić je iznela svoje mišljenje o druženju Nikole Lakića i Lejdi Di.

– Coko, kolege su na raznim portalima pisali da se razvodite, šta se tu dešava tačno? – upitao je voditelj.

– Trudim se da ne pričam mnogo, da ne bih trčala pred rudu. Ja sam rekla da mi se ne dopada to prijateljstvo, da li sam pogrešila ili nisam videću kada on izađe. Meni se njegovi postupci i izjave ne dopadaju, da li je on hteo da privuče pažnju zbog rijalitija. Nije mi delovalo obostrano prijateljstvo sa Lejdi. Nije to ugrozilo naš odnos. On i ja imamo dete, ja ću uvek biti tu za njega – rekla je Coka.

– Poslala si čestitku sa jednom rečenicom, bila je priča da ga podržavaš da nastavi u tome što radi? – upitao je voditelj.

– On zna da ću ja uvek biti tu za njega, pre svega kao najbolji prijatelj. Da sam ljuta i da nisam ja ću za njega biti. Mnogi su protumačili da ja njega podržavam – rekla je Coka.

– Je l’ misliš da između njih postoji nešto više od prijateljstva? – upitao je voditelj.

– Malo je čudno što njih dvadeset nešto vidi, a jedan ne vidi. Najbolje ću znati kada on bude izašao napolje i kada budemo popričali – rekla je ona.

– Da li misliš da je Lejdi povukla taj potez jer zna da je Lakić zanimljiv u rijalitiju jer ima ženu i dete kući? – upitao je voditelj.

– To je svakako interesantna priča, mislim da se ona mala zagrejala i da njoj to i prija. Mislim da se u nekim situacijama malo više opusti, Slađa mi je rekla neke stvari koje su me prodrmale, ali videćemo. Ja nisam ljubomorna, ali nije da su mi neke stvari prijale. Nije to baš okej prema meni da gledam neke ljubavne klipove sa Lejdi – rekla je Coka.

– Koliko mu veruješ da se neće ništa desiti sa Lejdi? – upitao je voditelj.

– Pa on zna gde se nalazi i mislim da nikada sebi ne bi dozvolio da uradi neke stvari, ostalo je još mesec i po dana do kraja – rekla je Coka.

Kako će se situacija između ovog bračnog para dalje odvijati, preostaje nam da ispratimo u narednom periodu.