Home Zanimljivosti VELEIZDAJA: Miljana Kulić pred produkcijom otkrila ko je hteo da je diskvalifikuje…

VELEIZDAJA: Miljana Kulić pred produkcijom otkrila ko je hteo da je diskvalifikuje…

344
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Miljana Kulić pred produkcijom otkrila ko je hteo da je diskvalifikuje…

Nišlijka sama često ističe da ima puno neprijatelja u Beloj kući.

Poslednjim priznanjem šokirala je kompletan crni sto.

Pred ukućanima je bilo rezervisano vrijeme za nominacije ukućana.

Oni su odlučivali ko će morati u izolaciju, a to je ovaj put bila Milena Kačavenda.

Bojanu Pavlović nominovali su Odabrani, dok je Slađa Bošković osvojila najmanji broj glasova.

Međutim, veliku kontroverzu izazvao je izlaganje Miljane Kulić za crnim stolom, kada je Šopićeva podigla da bi nominovala.

– K*rčavenda ološ od žene. Ženomrzac, uvek se okreće protiv žena. Ništa joj nije sveto, za Veliki petak je izgovarala najmonstruoznije reči. Majka joj nije sveta, pričala je moja majka će doći po tebe. Sprdala se sa smrću svoje majke, a nije prošlo ni 40 dana. Nikad nisam spominjala njenu majku, a ona je aludirala na bolest mojih roditelja. Agresivna, nasilna babetina. Žena u klimaksu, koja je ljubomorna na sve lepo i mlado. Volela bi baba da bude devojka. Nema reči koje mi nije izgovorila. Žena folirant i prevarant. Da nije u rijalitiju, bila bi sa Samirom i Janjušem. Da se ne kontroliše ovde, odavno bi bila diskvalifikovana. Videli smo njene agresivne ispade. Madam Mileva. Smatram da je potajno zaljubljena u Janjuša, pa zato imam animozitet prema Aneli. Pusti g*vno neka smrdi – počela je Miljana pa se osvrnula na Matoru.

– Matora je imala u planu da me diskaflikuje za rođendan Velikog šefa. Zloba govori iz nje. Naroguša, malo zlo, kepec. Podla je i zla, osvetoljubiva. Anita je zapečatila sebi život, čim je dozvolila da joj se ovo zlo približi. Smatram da je Anita bila iskrena do momenta dok joj se nije zgadila. Nije prebolela Anitu. Boli je što se Anita promenila i što sad poštuje svog momka. Isfrustrirana i nezadovoljna sobom. Svi se ograđuju od nje, nek se zapita zašto. Najsrećnija bih bila da pošaljem obe, ali poslaću Matoru – kazala je Miljana.