Home Zanimljivosti AMIN U ŠIMANOVCIMA: Odmah po ulasku nastao muk – “Ne sramoti dete…”

AMIN U ŠIMANOVCIMA: Odmah po ulasku nastao muk – “Ne sramoti dete…”

378
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

“Ne sramoti dete…”

Ovaj momenat čekao se od početka septembra, kada je počelo emitovanje “Elite”, najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima. Susret zaraćenih titana biće tema za razgovor svima koji pomno prate učesnike na imanju u Šimanovcima narednih dana

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić konačno su ukrstili svoje teške reči i optužbe, i to pred zvezdom povratnicom, voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Svi su željno iščekivali prvi susret nekadašnjih ljubavnika, a sada su konačno imali priliku da iskristališu sve što ih interesuje već osam meseci unazad.

Nakon što je odmah po ulasku u Šimanovce otkrila da joj je Stanija otela, kako ona kaže muža, Aneli Ahmić je od prvog dana učešća u “Eliti” postala jedno od imena čiji će se koraci i postupci pratiti konstantno.

Samim tim i Asmin je sleteo u centar medijske pažnje, i uprkos svim naletima teškog perioda, i dan danas uživa u ljubavi sa starletom iz Rume.

Asminovom gostovanju prethodio je dolazak Danice, majke trudne Milice Veličković. S obzirom na to da je suočavanje bivših najavljeno ranije, apsolutno niko nije očekivao bujicu emocija koje su nam priredile majka i ćerka svojim susretom u Rajskom vrtu.

Nakon rolerkostera osećanja, došao je momenat istine. Trenutak susreta bosanske starlete i biznismena otići će u anale rijaliti momenata.

– Vi ste ga već videli u studiju pre nekoliko dana, a svi ste se pitali kada ćemo se on i ja sresti. Nema nikakve frke, on je došao, jedva čekam da popričamo, i jedva čekam isto kao i vi susret Asmina i Aneli – najavila je Dušica.

– Devojka priča nepovezane stvari, ljudi mi šalju kad me vređa. Ne znam čemu se ona nada. Ja sam je ostavio šestog meseca 2022. godine, kada je bila tri dana na afteru. Dao sam joj šansu da se pokaže kao majka i devojka, nije vredelo. Rekao sam joj da ne sramoti dete – rekao je Durdžić.