Home Zanimljivosti INFORMACIJA TEK SAD UGLEDALA SVETLOST DANA: Saznalo se za tajni dogovor Lepog...

INFORMACIJA TEK SAD UGLEDALA SVETLOST DANA: Saznalo se za tajni dogovor Lepog Miće i njegove žene…

4257
0
Lepi Mica,
Lepi Mica,

Saznalo se za tajni dogovor Lepog Miće i njegove žene…

Miroslav Pržulj je već osmu godinu u rijalitiju od septembra pa do jula, kada je obično finalna noć.

Za to vreme, velom tajne obavijena je njegova porodica.

Publiku rijalitija već godinama unazad intrigira činjenica da se ni supruga Snežana, ni ćerka Sara, nikada nisu eksponirale.

Za razliku od porodica svih ostalih rijaliti učesnika, kojih je zaista bilo mnogo.

Lepi Mića je na neki čudnovat način uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja je tek od očevog ulaska u “Zadrugu” odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

Kako je Sara svojevremeno otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

Sara je izjavila sledeće:

– Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje – otkrila je Sara u jednom intervjuu za Pink.

Međutim, u jednoj od sezona, Mićina supruga Snežana se pojavila i poslala mu čestitke putem videa koji je pušten u “Zadruzi”, na šta je izuzetno emotivno reagovao.