Home Zanimljivosti KROFAKOVA ĆERKA NEMA MILOSTI PREMA MAJI: Jasno tati dala do znanja da...

KROFAKOVA ĆERKA NEMA MILOSTI PREMA MAJI: Jasno tati dala do znanja da mu taj odnos ne prašta…

827
0
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,

Jasno tati dala do znanja da mu taj odnos ne prašta…

Od praznika ništa više nije isto za poznati rijaliti par. Iako je prvobitna logika bila da će im problem predstavljati prisustvo Mione Jovanović, Stanislavova ćerka je razlog raskola starlete i MMA borca.

Nakon što je popričao sa Majom Marinković, Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio i njenog dečka, Stanislava. Tema su bili sukobi sa Majom, koji su krenuli još od praznika.

Tada je Pantera dobio čestitke od porodice, a ćerka mu je jasno stavila do znanja da ne podržava njegove intimne odnose sa starletom, a on ih je iz poštovanja prema mezimici ukinuo potpuno.

– Od trenutka kada je moja ćerka poslala čestitku u kojoj je napisala da joj smeta kada smo Maja i ja intimni. U poslednje vreme sve čerće dolazi do svađe, ali se ja nadam da to neće biti na duže staze – kazao je Stanislav.

– Maja smatra da si se ti od čestitke svoje ćerke totalno promenio – kazao je Darko.

– Ja sam samo uzeo u obzir šta mi najbliži govore. Popravio sam ono što mi je ćerka zamerala i to je to – kazao je Stanislav.

Kako su svađe Maje i Stanislava sve učestalije, njegova ćerka Vanesa se oglasila putem Instagram profila, gde je podelila snimak, u kom je Krofak odlučio da se iseli iz spavaće sobe i spava u pabu, daleko od Maje:

– I ljubav, i strpljenje i tolerancija imaju granice, samo bezobrazluk granice nema. Izdrži, Pantera, i ovo će biti juče – glasio je komentar uz ovaj snimak, sa kojim se, po svemu sudeći, Vanesa slaže.

Podsetimo, i Maja je otkrila šta misli o ovoj temi:

– Pa jeste, počeli su sukobi zbog čestitke, danas smo se posvađali zbog frizerskog salona. Nešto ne štima, imam neki osećaj, čekam rođendan, energija između nas od te čestitke. Svašta bih rekla, ali se ujedem za jezik. On meni ne radi ništa loše, ali je odnos postao drugačiji, previše mi je samoživ, kao da je on sam sa sobom u vezi. Danas smo pričali o tome, ali udario je tuk na luk. On voli da bude dominatan i ja isto tako imam muške energije, slažem se da sam dominantna i da imam taj neki stav. Naša veza je bila idealna prvih mesec dana, čim je stigla ta čestitka od ćerke, to se promenilo. On kaže da to nije tako, samo uzima iz čestitke ono što je loše po njegovo dete. Da sam problem ja kao ličnost to je istina, ja sam pod dosta stvari, pismo je bilo dugačko a ja prema njemu idealna – rekla je Maja.

– To je za mene primitivizam i ograničenost, ja verujem kad ukucaš moje ime da stoji haos, ali nemam samo ja prošlost, misliš da je Takiju bilo lepo da sluša neke stvari pa je ispao gospodin. Da će on biti prost sigurna sam da neće jer želim taj dan da provedem u miru. Stanislav kaže da ima svoj stav i da je poslušao ljude on bi mene ostavio. Oni kao da su njemu želeli loše, mislim da mu čine medveđu uslugu, vidi kako se sad nerviramo i on i ja. Šta se postiglo tim pismom, nije problem naš se*sualni odnos – rekla je Maja.