Home Zanimljivosti MILJANA UČINILA ZABRANJENO: Dala Zoli tajnu cedulju – Evo šta od njega...

MILJANA UČINILA ZABRANJENO: Dala Zoli tajnu cedulju – Evo šta od njega hitno zahteva…

3390
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Evo šta od njega hitno zahteva…

Lazaru nisu jasni neki Kulićkini potezi. Zamera joj što ima neku bliskost sa njim, a onda ode kod bivšeg dečka i grli se sa njim.

Lazar Čolić Zola se pre par dana ponovo uselio na velelepno imanje u Šimanovcima i postao je ravnopravan rijaliti učesnik u borbi za glavnu nagradu u “Eliti”.

On je u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem sumirao prve utiske o svom povratku, a onda se osvrnuo i na odnos sa Miljanom Kulić.

– Kako si nakon povratka u Belu kuću? Zbog čega praviš distancu sa Miljanom? – pitao je Darko.

– Pod utiskom sam i dalje, još uvek nisam sa svima ni popričao. Ona je promenljivog raspoloženja sa mnom, ode do Darjana, pa kod Bebice i onda opet kod mene, prvog jutra kad sam legao ona me je pitala da se zagrlimo ja sam rekao da je degutantno, ona ode kod Darjana i zagrli ga. Danas smo se sprdali i zezali, bilo mi je kul, ali opet večeras je imala neke stvari koje su je zanimale iz prošlosti tako da neka ide sve spontano ovako – rekao je Zola.

– Kakve su njene emocije, šta misliš? – pitao je Darko.

– Ako ona ima toliku emociju prema meni, kako možeš da se ponašaš da ideš kod drugog muškarca. Zbog čega bi imala potrebu da me pravi ljubomornim ako sam legao pored nje. Ja pokušavam njoj neke stvari da objasnim, ali nemam ni veru ni nadu da radim to – rekao je Zola.

– Kakva su njena očekivanja? – pitao je Darko.

– Ona prvo kaže jedno, pa drugo. Ona je mene pitala na papiru neko pitanje, ali ne mogu da pričam o tome. Ona bi želela da dobije konkretan odgovor i ja sam rekao ne, jer je napisala broj dana da se to sve realizuje – rekao je Zola.

– Čija te je reakcija negativno iznenadila od kad si se vratio? – pitao je Darko.

– Iskreno ne provodim vreme sa drugim ljudima, tako da me niko nije iznenadio. Opet me je iznenadilo da mi kaže da ne očekuje da poslujem sa nekim. Ne volim te priče kao ona je iz Beograda a ja iz Dervente. Čemu to ponižavanje, a imali smo ekstra odnos – rekao je Zola.

Poznato je da je zadrugarima zabranjeno da komuniciraju putem papirića i ceduljica, te nema sumnje da će Miljana biti kažnjena zbog ovog poteza.