Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA NAJAVIO SVOJ ODLAZAK: Otkrio plan – Više ništa neće...

NENAD ALEKSIĆ ŠA NAJAVIO SVOJ ODLAZAK: Otkrio plan – Više ništa neće biti isto…

323
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Više ništa neće biti isto…

Haotično stanje u vezi pevačice i bivšeg repera ne jenjava. Tektonski poremećaji drmaju ovaj par od ulaska Stanislava Krofaka, a izgleda da tek sledi buran period za ljubavnike nakon ove Aleksićeve odluke.

Učesnici su ponovo nastavili svoju dramu, a sada je sve eskaliralo posle kraće rasprave u dnevnoj sobi, nakon čega se nastavilo u toaletu.

Naime, Miona je Nenadu rekla da treba da uz kafu popričaju o svemu što im se dešava, pa je on rešio da to bude pre kafe, nakon čega je zatvorio u kupatilo.

U jednom trenutku, tokom razgovora, Nenad je čak najavio devojci svoj potencijalni odlazak:

– Mislim da Nenade treba što pre da vidimo šta ćemo da radimo. Ove svađe su mi dosadile, treba da se ponašamo kao odrasli ljudi, ali koliko vidim, to nam ne ide nimalo – rekla je Miona, a Ša je odvukao u toalet, gde je nastavio da priča:

– Ajde da pričamo odmah, kakva crna kafa! Mislim da je najbolje za nas da se ne odvajamo, jer jedino tako možemo da shvatimo šta nam prija, a šta ne. Čim se malo udaljimo počnu problemi. Budeš sve vreme pored mene i onda nema problema – rekao je on.

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša napravio je skandal nedavno u “Eliti” jer se Miona Jovanović, njegova devojka našalila da bi raskinula sa njim.

On se kasnije smirio, ali se sada žalio cimerima da će da otputuje daleko iz zemlje čim rijaliti prođe.

– Razmišljam ozbiljno da odem iz zemlje kad budem u spoljnom svetu samo da se odmorim od svega i svakoga. Slobodno možete da mi se smejete, ali ne šalim se nimalo. Sve me je nekako stiglo, a najviše su me umorile svađe sa Mionom – žalio se reper, ali ga niko nije shvatao ozbiljno.